שמתם לב לפרויקט החדש של עיריית רחובות בשיפור חזות העיר?

מראה חדש בלילה: אגף גנים ועיצוב הסביבה בעיריית רחובות  מבצע עבודות תאורה דקורטיבית במספר מקומות בעיר. מדובר בפנסי לד קטנים המותקנים באופן שהם מאירים את העצים בשדרות ובכיכרות באור מיוחד, רך ובהיר, ומשווים להם מראה מיוחד. 

עד כה, הותקנה תאורה דקורטיבית במספר מקומות: כיכר טשרניחובסקי, כיכר זכריה מדר, כיכר גורודסקי, סירני, וכן בפארק המדע, שדירת הראשונים בדרך מנחם בגין. באי המקום כבר מספרים על כך שבימים האחרונים השדרה הפכה לאטרקציה עבור חתנים וכלות שבאים להצטלם בשדרה על רקע התאורה החדשה. העבודות עדיין נמשכות ומתוכננות במקומות ובאתרים נוספים בעיר. בחודשים הקרובים מתכננים באגף גנים ועיצוב הסביבה להתקין תאורה דקורטיבית ב-10 כיכרות מגוננות לפחות, וכן בחורשות עצים ופארקים ציבוריים, ובמבנים בעיר בעלי משמעות היסטורית . 

ראש העיר, רחמים מלול: "מצאנו דרך לשפר את חזות העיר באמצעים פשוטים – להנאת התושבים. האמצעים לעשות כן משתפרים כל העת, ואנו שמחים לחדש בטיפוח העיר. רחובות מלאה ביופי, ועכשיו הוא בולט יותר- גם בלילה".

עו"ד יניב מרקוביץ' , סגן ראש העיר, מחזיק תיק חזות העיר: "זהו עוד חלק בתכנית לחיזוק תחום חזות העיר כל העת. ברחבי העיר רחובות יש פינות יפות וירוקות רבות . המטרה שלנו היא להאיר את המקומות האלה ולהבליט אותם, ואני קורא לתושבים שרוצים להצביע על מקומות נוספים רלוונטיים- לפנות אלינו".

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן