אירוע חרום באזור התעשייה בדרום: הבוקר (שני), בשעה 08:23, התקבל דיווח דחוי במוקד 102 של מחוז דרום בכבאות והצלה לישראל על שריפה שפרצה במפעל באזור התעשייה נאות חובב הסמוך לבאר שבע.
עם קבלת הדיווח, הוזנקו למקום באופן מיידי צוותי כיבוי והצלה מורחבים מתחנת באר שבע. עם הגעתם לזירה, זיהו לוחמי האש את מוקד השריפה בתוך המבנה והלו לפעול בנחישות להשגת שליטה על האש, במטרה למנוע את התפשטות הלהבות לעבר אגפים נוספים במפעל ומבנים סמוכים באזור התעשייה.
נכון לשעה זו, לוחמי האש ממשיכים בפעולות כיבוי מאומצות ובסריקות במקום, והאירוע נמצא עדיין תחת טיפול מבצעי.
בשלב זה נמסר מכבאות והצלה כי האירוע מתנהל ללא נפגעים בנפש. נסיבות פרוץ הדליקה ייבדקו בתום פעולות הכיבוי על ידי חוקר דליקות מטעם מחוז דרום.

◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











