שוטרי תחנת המשטרה בראשון לציון ובוחני התנועה של מרחב שפלה פתחו לפני זמן קצר בחקירת נסיבות תאונת דרכים פגע וברח בעיר במעורבות רכב והולכת רגל.
עפ״י גורמי רפואה, נקבע מותה של הולכת הרגל בתום נסיונות החייאה במקום.
בוחני התנועה של משטרת ישראל אוספים ממצאים מהזירה ומבצעים סריקות במסגרת חקירת נסיבות התאונה לאיתור הנהג הפוגע.

לפי דיווח של מגן דוד אדום, בשעה 06:01 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על הולכת רגל שככה"נ נפגעה מרכב, ברחוב ירושלים בראשון לציון. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ולאחר נסיונות החייאה קובעים את מותה של אשה כבת 70.
פאראמדיקית מד"א אביה גרסלר וחובש מד"א נפתלי הלברשטט סיפרו:
"ראינו על אי תנועה בין שני הנתיבים סמוך למעבר חציה אשה כבת 70 מחוסרת הכרה עם חבלת ראש, היא הייתה ללא נשימה וללא דופק, הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה שבסופן נאלצנו לקבוע את מותה".
◼️ לקבוצת חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









