פסח בפתח – וכולם שוברים את הראש מה לקנות לאורחים, למארחים או לבני המשפחה והחברים. ובכן, קניון באר יעקב סוגר לכם פינה עם מתנות לחג!
מנכ"לית הקניון מיטל בן שבת: "הכנו במיוחד עבור התושבים יריד דוכני מתנות עם מארזים מעוצבים לחג, מתנות לגבר, זרי פרחים, בגדים מיוחדים ובכל המידות, סבונים מעוצבים, מוצרי אלוורה, גרביים בעיצובים מדליקים, מותגי תינוקות, כלים ואקססוריז מבטון, תכשיטים במידות גדולות ועוד!".
היריד ייערך היום, שלישי, 8.4 החל מהשעה 15:00. המבצעים והמארזים המיוחדים יוצעו לציבור הבאים לאורך השבוע.
◼️ הצטרפו לחדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









