מבזקים
נזק רב מרסיסים בזירות שונות בראשון לציון והסביבה מתווה פיצוי לשכירים – מבצע "שאגת הארי" תנחומים למשפחות שני הלוחמים שנפלו בקרב בדרום לבנון לילה של אש במרכז: פגיעה במבנה בלוד ופצועה בינוני בראשון לציון מניהול מגפת הקורונה לחזית של קריית אונו: שרון קרביצקי חושפת את מאחורי הקלעים של הדוברות במלחמה "אישה לאישה מלכה": מיטל כהן פומברג על מנהיגות, אמונה והקול של קריית מלאכי בלב טהרן: צה”ל חיסל את ראש הלשכה המיועד של מנהיג משטר הטרור האיראני פתאום נפל מהשמיים": רסיס עם כיתובי הנצחה לשהידים נפל בחווה בבנימין נבחר רב לעיר גבעתיים: הרב משה יוסף אדרי יכהן כרבה הראשי של העיר ראש עיריית יבנה רועי גבאי: "נשים הן הלב הפועם של הקהילה שלנו" עיריית לוד: פתיחת שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים החל ממחר קריית מלאכי: עובדי הרווחה יוצאים לביקורי בית ושיחות עם אזרחים ותיקים בתקופת מבצע אשדוד: הנחיות בטחון והוקרה לנשות העיר ביום האישה הבינלאומי מיוחד לחדשות 08: שאלות ותשובות לשמירה על חוסן הילדים תחת אש / בתיה בר שביט יבנה: הריסת בניין ברחוב הדרור 58 במסגרת פרויקט "נופי הנגיד" משרד החינוך: החל ממחר תתאפשר פעילות פיזית במסגרות לבני נוער בסיכון סיור מנהלת מחוז הדרום במוסדות החינוך שנפגעו בבאר שבע בית שמש פותחת מוקד סיוע לתושבים בעקבות נזקים לבתים פציעות מרסיסים בפתח תקווה בעקבות מטחי הטילים רסיס גרם לשריפה בחצר בניין מגורים בחולון

תלמידי כיתה י'1 מאורט רבין בגן יבנה יצאו למפגש מרתק עם שחקני קבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים

 

תלמידי כיתה י'1 מבית הספר אורט על שם יצחק רבין לוקחים חלק במסגרת פרויקט "פרי גנך", תוכנית שמתקיימת במסגרת אורטוב המנציחה חיילים שנפלו במהלך שירותם. הכיתה, במסגרת הפרויקט, בחרה הכיתה לזכור את בוגר בית הספר רס"ן אופר אהרון ז"ל, שהיה אוהד של קבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים. מחנכת הכיתה, הגב' עדנה תשובה, יצרה קשר עם הנהלת הקבוצה במטרה להנציח את אופק ז"ל וביקשה מפגש של תלמידי הכיתה עם שחקני הקבוצה. בהנהלת בית"ר נענו מיד לבקשה. 

כזכור, בעבר הקבוצה הביעה צער גדול כאשר נודע על מותם בטרם עת של רס"ן אופק אהרון ז"ל ורס"ן איתמר אלחרר. התלמידים הנרגשים הוזמנו למפגש עם דובר הקבוצה  אסף נחום. הדובר, סיפר לתלמידים על מורשת הקבוצה. גם שוער הקבוצה איתמר ניצן, שוחח עם התלמידים על מוטיבציה, כמה היה חשוב לו לפגוש את משפחתו של אופק ז"ל והתלמידים, אף זכו להתאמן עם השחקנים.

אביו של אופק, ארוסתו וגיסו נכחו במפגש, במהלכו הוענק למשפחה שלט שהוכן לזכרו וספר הנצחה שבית הספר הוציא לזכרם של הנופלים. המפגש היה מרגש מאד, והתלמידים ציינו שמעבר לחוויה המיוחדת של לשחק עם שחקני הקבוצה, זה היה יום חשוב לזכרו של רס"ן אופק אהרון ז"ל. אביו של אופק אהרון ז"ל כתב לתלמידים "רגשתם אותי אוהב אתכם תודה על הכל". התלמיד חננאל בזה כתב "זהו יום יפה וחשוב לכיתה ולמשפחה". אוראל ממו כתב: "עם רצון ניתן להשיג הכל" היתה זו חוויה  נהדרת מרגשת וערכית כאחד הוסיפה המחנכת .

מנהלת בית הספר, מרי שפונט: ""פרי גנך" היא תכנית ייחודית של אורט, המאפשרת הנצחת תמונות וסיפורים של חיילי צה"ל שנפלו במלחמות ישראל. מחנכת י'1 עדנה תשובה ותלמידי הכיתה, גילו רצון לקחת חלק במיזם, והקשר עם בית"ר ירושלים, התבקש כחלק מהמיזמים להנצחת זכרו של אופק. גאה מאוד בפעילות הכיתה והמחנכת שמובילה את תלמידיה להישגים ערכיים של אזרחות טובה ואהבת המולדת. "

 

דילוג לתוכן