מבזקים
ורדינון משיקה קולקציית אביב-קיץ 2026: יוקרה שקטה, איכות חיים וחוויית wellness מוקפדת נס בצומת פלוגות: תינוק נולד באמבולנס איחוד הצלה – בפעם השנייה היום! שימו לב: שיבושי תנועה ועבודות תשתית בשכונת נווה דקלים באשקלון "העורף איתן עד לניצחון": ליאת שוחט נפגשה עם ראש הממשלה בעקבות הנפילה באור יהודה אחרי 50 שנה: התחנה המרכזית החדשה באילת נפתחת – ממוגנת, ממוזגת וחכמה עדכון מערכת החינוך בראש העין: מוסדות החינוך יישארו סגורים לפחות עד יום ראשון רגעי אור בתוך הלחימה: יוזמת הפגה מרגשת לילדי החינוך המיוחד בגבעת שמואל החוסן שבעורף, הגאווה שבחזית: עיריית גבעת שמואל בקמפיין הוקרה לצה"ל מצב חירום לאומי: הממשלה מאריכה את התקנות המיוחדות עד ה-26 במרץ אשדוד תחת אש איראנית: המפכ"ל בסיור חירום בעיר שספגה עשרות מטחים במבצע "שאגת הארי" אמזון השעתה משלוחים לישראל? דרור אהרון דורש: דיון פרונטלי ולא מקוון בהתנגדויות למתחם "הראשונים" קריית מלאכי: נהג נעצר עם פי 5 מהאלכוהול המותר לאחר שהתנגש ברכב חונה גן יבנה לא עוצרת: שיירת שמחה, שמרטפייה וחמ״ל שפועל סביב השעון תקציב 2026 בנתניה גדל ל – 2.437 מיליארד ש״ח בת ים בזמן המלחמה: בת מצווה, חתונה ותרומת דם הפכו ליום של חסד דרום לבנון: מחבלים חוסלו ומבני טרור של חיזבאללה הותקפו גם מחוץ לבית: הנוער של בית שמש מחבק את המשפחות שפונו ניסיון הברחת סם לבית מעצר ירושלים נבלם בקליטת עצור חדש מפקד פיקוד העורף בגבעתיים: “העיר פועלת במהירות ובמסירות”

תמונות ראשונות: עופר קלדרון וירדן ביבס עם כוחות צה"ל

תמונות ראשונות של ירדן ביבס ועופר קלדרון ששוחררו אחרי 484 ימים בשבי החמאס, עם כוחות צה"ל.

תמונות ראשונות וסרטון של ירדן ביבס ועופר קלדרון ששוחררו אחרי 484 ימים בשבי החמאס, עם כוחות צה"ל.

משפחתו של עופר קלדרון: מבקשים לכבד את פרטיונתינו בימים הקרובים

משפחתו של עופר קלדרון ביקשה למסור לפני זמן קצר [שבת]:

״עופר בבית! תחושת אושר, הקלה והתרגשות ממלאת אותנו לאחר 484 ימים ארוכים וקשים של המתנה לא אנושית. היום זכינו לחבק את עופר, לראות ולהבין שהוא פה, איתנו. זכינו לראות שבכוחות נפש מטורפים הוא שרד את התופת.

עופר היה בגיהינום חודשים ארוכים ואנחנו גאים בו על היכולת לשרוד את זה ולדבוק במטרה לחבק שוב את ילדיו. מחכה לו ולנו תקופת שיקום לא פשוטה, אבל יודעים שבכוחות משותפים והמון אהבה ומשפחה מלוכדת ועוטפת, נעשה כל מה שרק נדרש כדי לחזור ולעמוד על הרגליים.

אנחנו מבקשים להודות מעומק ליבנו לכל מי שעמד לצידנו, לכל מי שעזר, תמך ועודד. ובתוך כל ההתרגשות, אנחנו מבקשים להזכיר את כל החטופים שעדיין נשארו מאחור. אין לנו את הזכות לעצור עד שכל 79 החטופים יחזרו ארצה. מי לשיקום ומי לקבורה. אנו מבקשים לכבד את פרטיותינו בימים הקרובים״.

 

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דובר צה"ל

דילוג לתוכן