מבזקים
התפתחות בפרשת הרצח בפתח תקווה: נעצר חשוד תשיעי במעורבות בקטטה הקטלנית תאונה קשה באשדוד: רוכב אופנוע נפצע בינוני עד קשה אכיפה בראשון לציון: צו סגירה מנהלי למסעדה שהעסיקה שוהים בלתי חוקיים הרצל 2026: חוזה המדינה "חוזר" לחיים בראיון בלייב מבוסס AI נדל"ן בדרום: הוכרזו הזוכים במכרזי רמ"י בקריית גת ובמועצה האזורית יואב המטבח של רוזיליו: אוכל ביתי עם נשמה ברחוב העבודה בעקבות גל האלימות: פגישת חירום להיערכות שנת הלימודים ברמלה גאווה על לוח השחמט: שתי נערות מגבעת שמואל ייצגו את ישראל באליפות העולם מצטיינת שנה חמישית ברציפות: עיריית נס ציונה קיבלה את הציון 100 במדד ההון האנושי מצדיעים למתנדבים: ערב הוקרה מרגש לקהילת "מגדלור" באשדוד חוזרים למסלול: מרוץ ראשון לציון 2026 יוצא לדרך אישום חמור: בן 18 נאשם בחטיפת קטינה מביתה וביצוע עבירות מין קשות תאונת עבודה בבית שמש: פועל נפצע בינוני לאחר שנפל מפיגום פנים לקהילה: שובה בקר – סיפורה של נהגת האוטובוס מגן רווה שלא ויתרה על חייו של החייל בכביש המגפה השקטה: גופת גבר בן 57 אותרה במצב ריקבון בדירה באשקלון כביש 90: נחסם לתנועה בקטע שבין נחל דוד למלונות ים המלח; כביש 204: נחסם לתנועה בשני הכיוונים מרק כרובית ועדשים כתומות: קטיפתי, מזין ומחמם כתב אישום מזעזע: תושב לוד רצח את בנו, תינוק בן שבעה שבועות, בדימונה עוצרים את האלימות על המגרש: מחלקות הנוער ביבנה בשיח ערכי עם השחקנים מהפכת שירות באילת: "הבית לתושב" יוקם בלב שטח שדה התעופה הישן

תעודת הוקרה מיוחדת הוענקה לזמר שימי תבורי במהלך אירוע האביב ברחובות

עיריית רחובות, באמצעות החברה העירונית, קיימה היום את יומו השני והאחרון של פסטיבל "רוקדים אביב ברחובות" בפארק המייסדים המתחדש.

אל מול פארק המייסדים שהיה מלא מפה לפה, ראש העיר, רחמים מלול, פתח את מופע הערב יחד עם חבר המועצה מחזיק תיק התרבות, עודד עמרם ובנוכחות סגנים וחברי מועצה נוספים. היום החל עם מופע זמר ומחול על הבמה המרכזית – כתר המזרח. מופע מחווה למיטב להיטי הזמר המזרחי והים תיכוני, דרך המלחינים והכותבים הבולטים שהטביעו את חותמם בתרבות ובזמר הארץ ישראלי, בהשתתפות הזמרים שימי תבורי, הראל מויאל, סגיב כהן, נופר סלמאן ("היורשת"), דנה לפידות והגר נבטי. את המופע הנחה הסטנדאפיסט מיקי גבע. תעודת הוקרה מיוחדת הוענקה לזמר שימי תבורי במהלך האירוע.

במסגרת הפסטיבל, שהפך בשנים האחרונות למסורת, הוקמו שני מתחמי הרקדות בפארק לקהל הרחב עם ריקודי עם מכל הזמנים, סלסה, זומבה, ריקודי הורים וילדים, מחול על גלגלים ועוד. בתום המופעים המרכזיים  ההרקדות נמשכות  אל תוך הלילה הן בפארק והן באולמות ספורט ברחבי העיר עם הרקדת נשים בהיכל הספורט אמי"ת; באולם הספורט בבי"ס שז"ר ובאולם "אוסי וזוהר" בצעדי ריקוד קלילים. בימוי וניהול אמנותי: שלמה ממן, הפקה אמנותית: ליאת כץ פרחן.

ראש העיר רחובות, רחמים מלול: "העיר רחובות, שתרבות היא אחד מעוגניה המרכזיים, חידשה באפריל 2013 את מסורת חגיגות האביב שהיו נהוגות בימיה הראשונים של המושבה. אחרי שנתיים של הפסקה, אנחנו גאים ושמחים לחזור למסורת המשמחת הזו בפארק המייסדים המחודש. שמחתי לראות את ההיענות הגדולה של תושבי רחובות, קטנים כגדולים להגיע ולחגוג איתנו את שמחת האביב".

ח"מ ומחזיק תיק התרבות בעירייה, עודד עמרם: "פסטיבל רוקדים אביב ברחובות הוא אחד מאירועי התרבות הססגוניים והרב גוניים  שמתקיימים בעיר ואני שמח שהתאפשר לנו לחזור ולקיים אותו. רבים מתושבי העיר הגיעו לחגוג איתנו את בוא האביב".

מנכ"ל החברה העירונית, אייל פרנקל: "החברה העירונית שמחה להחזיר את חגיגות האביב הססגוניות לעיר בשלל אירועי תרבות וספורט, וביניהם פסטיבל המחול והזמר שהפך למסורת – "רוקדים אביב ברחובות". המופעים  במסגרת הפסטיבל וגם מתחמי ההרקדות  במהלך ימי הפסטיבל הם חגיגה ישראלית של ממש. תודה לכל מי שלקח חלק בהפקה הגדולה והמושקעת הזו. יישר כוח! חג אביב שמח!"

דילוג לתוכן