מבזקים
תאונת שרשרת בכביש 411: ארבעה פצועים טופלו בזירה מדיניות ההתגוננות נותרת ללא שינוי – עד מוצאי שבת; צה"ל חיסל מחבלים מהזרוע הצבאית של חמאס סערה בוועדה לזכויות הילד: האם כ-90% מסבסוד הטיפולים ברכיבה, שחייה וספורט טיפולי לילדים יקוצצו? עו"ד קארין ברגינסקי ואלדד גדסי מונו לממלאי מקום וסגני ראש עיריית רחובות אשקלון: כתב אישום הוגש נגד שוטר תנועה שהיכה צעיר באגרופים וגרם לו לשברים בארובת העין 18 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך מד"א בגבעת שמואל, פתח תקווה, קריית אונו, אלעד, אור יהודה, גני תקווה וראש העין אכיפה בפתח תקווה: עוכבו 16 נתינים זרים מסרי לנקה שהועסקו בניגוד לחוק בעסק שליחויות בית העם רחובות פותח את עונת המנויים החדשה 2027-2026 איזה סיפור מסתתר מאחורי היצירות? תערוכת הענק של אמני אשקלון נפתחה לקהל הזדמנויות תעסוקה: עיריית רמלה מפרסמת שורה של מכרזי כוח אדם בכירים ומרכזיים מהעוטף לצפון: מי שחוו את המלחמה על הבית יוצאים לחזק את יישובי קו העימות כפר סבא: כתב אישום נגד נהג שגרם למותו של הילד נועם מעודד ז"ל מאספלט לשביל אופניים: אחד מצירי התנועה המרכזיים באופקים עבר מתיחת פנים ב – 8 מיליון שקל רחובות מעבירה את המונדיאל מהמסך למגרש: טורנירי הקיץ יוצאים לדרך פרסום ראשון: חומרים תרופתיים מסוכנים נמצאו במחיות פירות לתינוקות בירושלים; צווי סגירה מיידיים לשני סניפי "זול ובגדול" לא רק חסימות כבישים: ההנחיה החריגה למשתתפי מצעד הגאווה בבאר שבע קריסטל בגג הרכב: המשטרה חשפה רשת סחר בסמים שפעלה באזור ירושלים המשטרה סיימה לחקור את אלי כהן בפרשת הדרכונים הדיפלומטיים אופקים מקימה מרכז בינה מלאכותית חדש בהשקעה של יותר מ – 5 מיליון שקל בזמן שכולם מדברים על AI: בני הנוער באופקים ילמדו מאיפה תגיע האנרגיה שתפעיל אותו

תעשו כבוד למנכ"ל החדש של החברה הכלכלית באילת: אל"ם (במיל') ארז רבן

ארז רבן, אל"ם (במיל') המביא עמו ניסיון בתפקידים פיקודיים, כלכליים וניהוליים, נבחר פה אחד לתפקיד מנכ"ל החברה הכלכלית לאילת (חכ"א) המשמשת כזרוע ביצועית של העירייה ויחליף את אבי כהן שכיהן כמנכ"ל החברה בעשור האחרון.

ארז רבן, אל"ם (במיל') המביא עמו ניסיון בתפקידים פיקודיים, כלכליים וניהוליים, נבחר פה אחד לתפקיד מנכ"ל החברה הכלכלית לאילת (חכ"א) המשמשת כזרוע ביצועית של העירייה ויחליף את אבי כהן שכיהן כמנכ"ל החברה בעשור האחרון.

תשעה מועמדים ניגשו למכרז שפרסמה העירייה בחודש אפריל האחרון, כולם ראויים וטובים. לאחר שלב הראיונות המליצה ועדת הבחינה שכללה נציגות מטעם משרד הפנים ומטעם התאגידים העירוניים על שני מועמדים. ביניהם נבחר ארז רבן פה אחד על ידי דירקטוריון החברה. ראש העירייה – אלי לנקרי המשמש כיו"ר הדירקטוריון והיה חלק מוועדת הבחינה הודה לכל המועמדים וברך את רבן על מינויו. ארז שיחל את תפקידו בחודש הקרוב הודה לראש העירייה ולחברי הדירקטוריון על האמון והבחירה בו לתפקיד ומסר, כי הוא מברך על הזכות להצטרף להנהגת העיר אילת המובילה צמיחה, תנופה עשייה ומצוינות בכל ממד.

ארז בעל תואר ראשון בניהול וכלכלה ותואר שני במינהל עסקים. שירת משך 30 שנים בצבא, בתפקידו האחרון כמפקד המשטרה הצבאית החוקרת (מצ"ח), והשתחרר בדרגת אלוף משנה (אל"ם). שימש כסמנכ"ל חברת התשתיות "רמט בע"מ" ובהמשך כסמנכ"ל רשות שוק ההון ביטוח וחיסכון. בשש השנים האחרונות מנהל את תאגיד הספורט העירוני "בני הרצליה" המעסיק כ 400 עובדים ומשרת כ -15,000 לקוחות בתקציב שנתי של 60 מיליון ₪. בשנת 2025 הוכרז התאגיד כזוכה בפרס הלאומי לאיכות ומצוינות הנערכת מטעם משרד ראש הממשלה.

ארז מביא עמו ניסיון רב בניהול ארגונים גדולים, הובלת אסטרטגיות ותהליכי שינוי וניהול פרויקטים גדולים בהיקפים של עשרות מיליוני שקלים, ניסיון מוכח בניהול תאגידים, מוסדות ממשלתיים ויחידות צבאיות עם מומחיות בגיבוש חזון, פיתוח תכניות אסטרטגיות, ניהול תקציבים ועבודה מול דירקטוריון.

ראש העירייה ברך את המנכ״ל הנכנס ואמר: ״ארז מביא עמו ניסיון רב ותפיסה אסטרטגית שמתיישבת עם היעדים של אילת כעיר מתפתחת, חדשנית ומובילה בתחומיה. אני בטוח שיחד עם עובדי החברה המסורים, ארז יוביל את החברה לעשייה משמעותית ולפרויקטים חדשים שימשיכו לעצב את פני העיר״. באותה נשימה ברך את אבי כהן, המנכ"ל היוצא והודה לו על עשייתו המשמעותית לפיתוח החברה כזרוע הביצועית של העירייה ועל היותו שותף משמעותי בקידום תהליכים שהשפיעו על פני העיר ואיחל לשניים הצלחה רבה.

◼️ הצטרפו לחדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אילת

דילוג לתוכן