מבזקים
לוד: סכסוך בין קטינים ברחוב הסתיים בפציעה; בן 12 נעצר בשורה למילואימניקים: הגנה מוגברת מפיטורים ותוספות זכויות גם לבני הזוג אחרי הערכת מצב: כביש 90 נפתח מחדש לתנועה באזור ים המלח דקות של חרדה בנתיבות: פעוט בן שנה וחצי ננעל ברכב ראש העין הופכת לירוקה: המהלך שיכול לשנות לכל תושב את חשבון החשמל – כבר יצא לדרך הישג מרגש באורלנדו: נבחרת ישראל כבשה את הפודיום העולמי ילדי הפלא של סביון שוב עושים היסטוריה: הישגים בינלאומיים שמכניסים את ישראל למפת השחמט גבעתיים נערכת לל״ג בעומר: שני מוקדי מדורות בלבד – והנחיות מחמירות לתושבים גבעתיים מרימה הילוך: שבוע הספורט לוותיקים עם יוגה בטבע, תיפוף – ואפילו כדורשת חדש "הלב הפועם של הצלת החיים": ראש עיריית בית שמש בביקור במרכז איחוד הצלה בעיר 34 אלף כבר מימשו את ההטבה: אשקלון מסתערת על הטבת המס החדשה יבנה מהדקת את הטיפול בנוער: "שילוב כוחות עם המשטרה" סכסוך שכנים בנתניה מסתבך: פצוע שהוגדר קל הידרדר למצב קשה נתניהו בשיחה עם משפחות הנרצחים: "זעזוע עמוק – חייבים להכות בפורעים ביד קשה" "ניצל ברגע האחרון": יו"ר המועצה הדתית ברמת גן נפגש עם החובשים שהצילו את חייו בפיגוע הדקירה הטיפול הרפואי הסתבך: מטופל ב"זמר" חטף אמבולנס – דהר בכביש 4 ונעצר אחרי מצוד משטרתי דרמטי אבן דרך ברובע הכניסה בירושלים: טופס 4 הוענק לקריית הממשלה המחוזית החדשה 800 מיליון ש״ח למצפה רמון: 3,000 דירות בדרך שדרוג לנוסעים בבית שמש: 10 סככות חדשות הותקנו בתחנות האוטובוס ברחבי העיר נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

12 שוהים בלתי חוקיים נתפסו בתוך 'מיניבוס' בנסיעה בכביש 40

במסגרת פעילות אכיפה של סיירת האופנועים הארצית באגף התנועה בהגברת פעילות האכיפה בכבישים הבין-עירוניים והביטחון השוטף בדרום, נעצר לבדיקה רכב מסוג אוטבוס זעיר ('מיניבוס') בכביש 40 במחלף עידן סמוך לרהט.

שוטרי סיירת האופנועים של אגף התנועה עצרו אוטבוס-זעיר לבדיקה וגילו כי כל הנוסעים תושבי אזור חברון

במסגרת פעילות אכיפה של סיירת האופנועים הארצית באגף התנועה בהגברת פעילות האכיפה בכבישים הבין-עירוניים והביטחון השוטף בדרום, נעצר לבדיקה רכב מסוג אוטבוס זעיר ('מיניבוס') בכביש 40 במחלף עידן סמוך לרהט.

בבדיקת נהג הרכב נמצא כי אינו מורשה לנהיגה על רכב מסוג זה, ובבדיקת נוסעי הרכב נמצא כי 12 הנוסעים באוטובוס הינם תושבי אזור חברון שעל-פי החשד נכנסו באופן לא חוקי וללא היתר למדינה.

השוטרים עצרו את נהג הרכב, תושב רהט בן 30 בגין עבירת התנועה וחשד להסעת שב"ח ואת 12 נוסעי הרכב, גברים בגילאים 18-50 והעבירו אותם להמשך טיפול וחקירה בתחנת רהט של מרחב הנגב במחוז הדרומי.

 

◼️ לקבוצת חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן