מבזקים
פלמחים: זיהום ים חמור נמנע ברגע האחרון ירושלים: מותה של הצעירה הוביל ל – 6 אישומים בפרשת סמים בן גוריון הזהיר כבר ב – 1956: גם ניצחון עלול להטעות אשדוד נערכת לחגיגות עצמאות בעוצמה מלאה במקום חזרות לטקס המשואות – הוא בחר בחיפושים אחר הנעדר בנתניה בית שמש: רגע של שקט וזיכרון במקום הפגיעה קריית גת: פועל נפגע מכלי הנדסי ופונה במצב קשה ראשון לציון: הימורים בערב יום השואה – והמקום נסגר השירות החדש בערד שיגיע עד הבית של הקשישים חיילת וצעיר מאופקים נאשמים בסחר במחסניות צה"ל אור יהודה: הערב שיחזיר את כולם לאותם רגעים רחובות מחזירה את “רוכבים עצמאות” – והשנה עם מסר שלא יישכח כך כמעט הפכו קרקעות בראשון לציון למלכודת כלכלית ירושלים מתפוצצת מאירועים: כך תחגוג הבירה את יום העצמאות חברת החשמל מוחקת ריביות ועמלות: חלון הזדמנויות מוגבל לבעלי חוב הרצליה: גולש נסחף בים סוער – וחולץ ברגע האחרון לפני יום הזיכרון: כך גבעת שמואל מחבקת את המשפחות ירושלים: המשטרה סיכלה אירוע בחירות של הסהר האדום במזרח העיר אילת נחשפת מחדש: העולם שמתחת למים מגיע אליכם למסך מה הצית את השריפה במנזר הארמני בעיר העתיקה בירושלים?

2019, יא נוכלת, שיחקת לי קטע | הטור של ליזה ללוצשווילי

2019, יא נוכלת, שיחקת לי קטע והיית לי חתיכת שנה. אבל וואלה, נתת פינאלה א-לה גול ניצחון של מסי באלופות.

אז כן, זו הייתה שנה עמוסה, מאתגרת, מחשלת, מעצבת, מלאה בטלטלות ורוויה בניסיונות – ועוד איזה ניסיונות…

זו הייתה שנה שהיה בה הכל מהכל ובכל יום כאשר קמתי בבוקר נשאתי עיניי למרום והודיתי על הנשימה, על הנשמה. הכל מאיתו – ובעיתו.

השנה ניצחתי, נכשלתי, בכיתי, צחקתי, אהבתי, אבל מעל הכל למדתי על בשרי את מה שהמוסד האקדמאי הכי גדול בעולם לא יוכל ללמד…

אבל לא רק אני, רבים וטובים עברו שנה מטורפת, היסטרית, מעניינת – וכולם מודים לה' על התובנות, הכוח והעוצמה שרק גדלה.

**

היום חברה טובה ויקרה לליבי צלצלה אליי. היא אמרה: "הרופא הודיע שזה זה". שאלתי: "את בטוחה?" והיא השיבה: "כן, זה סרטן, אני לקראת ארבעה חודשי טיפולים ואז הניתוח. אבל אני לא פוחדת, אני יעבור את זה, אני יודעת".

וגם אני יודעת ומאמינה בו כל כך. מהתהום הכי נמוך של אדם – הן בריאותית, הן כלכלית, הן חברתית, הן זוגית – משם אפשר רק לכוון למקום אחד – ליעד האמיתי – המתנה הכי גדולה שקיבלנו: החיים.

והחברה שלי? תרשמו, תרשמו: היא תחייה, אני חותמת על זה. אלוהים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך – שבוקעות את כל הרקיעים.

חברים, תישארו חזקים אפילו כשאתם מרגישים שהכל מתמוטט. יום אחד, אתם תהיו במקום שבו חלמתם להיות.

2020, שחקי אותה!
תני בליבנו אושר. תני לרקוד ולשמוח.
ככה, כמו בתיעוד הזה מאחד הימים הבלתי נשכחים של השנה המשמעותית הזו ❤

דילוג לתוכן