מבזקים
ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד

5 הצגות ו – 10 מפגשי ספרות בלי לשלם שקל: סוכות ברמת השרון

במשך חמישה ימים פארק הנצח יפעל כמעט בשתי משמרות: בבוקר ספרים, הצגת ילדים ויצירה, ובערב אשכול נבו, שרית ישי לוי וסופרים נוספים. הכול ללא תשלום. להורים שמחפשים גם פתרון לשעות העבודה יש מחנות קפוארה, פודקאסט ואקרובטיקה, ולמשפחות שרוצות יום בחוץ מחכה גם פעילות חקלאית במשק

במשך חמישה ימים פארק הנצח יפעל כמעט בשתי משמרות: בבוקר ספרים, הצגת ילדים ויצירה, ובערב אשכול נבו, שרית ישי לוי וסופרים נוספים. הכול ללא תשלום. להורים שמחפשים גם פתרון לשעות העבודה יש מחנות קפוארה, פודקאסט ואקרובטיקה, ולמשפחות שרוצות יום בחוץ מחכה גם פעילות חקלאית במשק

חול המועד עם הילדים לא חייב להתחיל בקופה. ברמת השרון אחת מפעילויות סוכות המרכזיות השנה תימשך חמישה ימים רצופים, מ־27 בספטמבר עד 1 באוקטובר, והכניסה אליה חופשית לחלוטין.

בפארק הנצח תוקם "סוכת הספרים הקהילתית", שתפעל מדי בוקר בין 10:00 ל־12:00. בשעה הראשונה ייפתח מתחם ספרייה על מחצלות עם סיפורים, שירים והחלפת ספרים. בשעה 11:00 תעלה בכל יום הצגת ילדים אחרת, ולאחריה תתקיים פעילות יצירה בחומרים ממוחזרים.

רשימת ההצגות נותנת למעשה פעילות אחרת לכל יום בחול המועד: ב־27 בספטמבר "יעל מחפשת בית", ב־28 בספטמבר "המפוזר", ב־29 בספטמבר "טיול עם איילת", ב־30 בספטמבר "מחפשים את הצב" וב־1 באוקטובר "הענק טוב הלב". כל חמש ההצגות, כמו יתר פעילות הבוקר, ללא תשלום.

אבל פארק הנצח לא נסגר כשהילדים הולכים הביתה. בין 19:00 ל־21:00 הוא יהפוך ל"טרקלין הספרים", עם שיחות עם סופרים ומוזיקה חיה, גם כאן בכניסה חופשית.

את הסדרה יפתח ב־27 בספטמבר אשכול נבו. ב־28 בספטמבר יתארחו רן גורן, חיים אברבאנל ואיריס לביא; ב־29 בספטמבר רונית ולגרין, חני אורון וענת שוורץ; ב־30 בספטמבר אורלי גולדשטיין ואילת דה פיצ'וטו; ובערב הנעילה, 1 באוקטובר, תתארח שרית ישי לוי. בסך הכול מדובר בחמש הצגות ילדים ובעשרה מפגשי סופרים לאורך החג, בלי לרכוש כרטיס.

למי שרוצה פעילות משפחתית ארוכה יותר יש גם אופציה בתשלום. משק הפארק ברמת השרון יפעיל בסוכות חוויה חקלאית ב־26, 29 ו־30 בספטמבר וב־1 וב־3 באוקטובר, בין 9:00 ל־14:00. הפעילות שתוכננה ל־28 בספטמבר בוטלה. מחיר הכניסה הוא 65 שקלים לכל אדם מגיל שנתיים.

הפעילות במשק כוללת בין היתר קטיף פרחי קיץ, מופעים מתחלפים, גבעת משחקים חקלאית, מכרה אוצרות לילדים, מדשאה גדולה ופינות ישיבה. במקום תפעל גם עגלת אוכל בתשלום. במשק מדגישים שהקטיף העצמי הוא חלק מהחוויה אך אינו מתקיים בהכרח בכל אירוע. משפחה של ארבעה, כאשר כולם מעל גיל שנתיים, תשלם 260 שקלים.

ויש השנה גם תשובה לשאלה שאינה "איך מבדרים אותם", אלא "מה עושים איתם כשאנחנו צריכים לעבוד". במסגרת פעילויות מגוונים מתקיימים בחופשה כמה מחנות וסדנאות ארוכות יחסית. ב־27–28 בספטמבר יתקיים מחנה קפוארה לתלמידי כיתות א'–ה', בין 9:00 ל־13:00, במחיר 360 שקלים. הפעילות כוללת קרב, מוזיקה, ריקוד ואקרובטיקה.

לתלמידי כיתות ג'–ו' תתקיים ב־29–30 בספטמבר סדנת "שדרנים צעירים", שבה ילמדו המשתתפים איך בונים פודקאסט, כותבים תסריט, עובדים מול מיקרופון ומקליטים פרק. הסדנה תפעל בין 9:30 ל־13:00 בשני הימים ומחירה 440 שקלים.

באותם ימים תתחיל גם פעילות אקרובטיקה לתלמידי כיתות א'–ו'. המחנה יפעל מ־29 בספטמבר עד 1 באוקטובר, בין 9:00 ל־13:00, ויכלול אקרובטיקה, גמישות, טכניקה, הגנה עצמית, קרב מגע ומשחקי ספורט. המחיר לשלושת הימים הוא 540 שקלים. למי שמחפש מסגרת ארוכה עוד יותר יש סדנת מבוכים ודרקונים לכיתות ד' ומעלה, שתפעל במשך כל חמשת ימי חול המועד בין 8:30 ל־13:30 ומחירה 950 שקלים.

גם המבוגרים מקבלים עוד אפשרות חינמית מחוץ לפארק הנצח. ביום רביעי, 30 בספטמבר, בשעה 21:00 יתקיים בגינת הקוצר "סוכות על הבר", ערב קהילתי עם מוזיקה, אוכל ושתייה, המיועד לגילי 30–50. הכניסה חופשית; האוכל והשתייה בהתאם לאירוע.

מי שמעדיף אמנות על הופעות יוכל גם לנצל את חול המועד לביקור בגלריות העירוניות. הגלריה לאמנות עכשווית בוויצמן 20 וגלריית הפוסט בוויצמן 27 יהיו פתוחות בימים שני עד חמישי, 28 בספטמבר עד 1 באוקטובר, בין 10:00 ל־14:00.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: gemini, חדשות 08

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמת השרון

לחצו כאן
דילוג לתוכן