מבזקים
לראשונה באופקים: מינהלת התחדשות עירונית תוביל את חידוש השכונות הוותיקות ונדליזם בפארק במודיעין: ראש העיר חיים ביבס מזהיר – "לא נעבור על כך בשתיקה" קריית גת בדרך לחיבור ישיר לכביש 6: משרד התחבורה מקדם את מחלף שורק מזרח כתב אישום נגד בעל חברת בנייה מרהט – חשבוניות פיקטיביות בהיקף של כ – 33 מיליון שקל גבעתיים משנה כיוון: העירייה תחזק את ההורים כדי להתמודד עם אלימות בני הנוער הרשעה ברצח בנסיבות מחמירות: ג'ייסון עודה הורשע ברצח המתוכנן של ילנה גרנברג ז"ל עיריית אילת מבהירה: נכון לעכשיו לא אותרו נפילות ואין נפגעים או נזק רחובות, קריית אונו, ירושלים, הרצליה ומודיעין על מפת המצוינות: תלמידי הערים זכו במדליות באולימפיאדה הבינלאומית במתמטיקה אשדוד: אישה נהרגה לאחר שנפלה מגובה ברחוב הציונות; המשטרה בודקת את נסיבות האירוע דיווח: זוהו שיגורים מאיראן לעבר עקבה בירדן; פטריית עשן נצפתה באזור הרי אילת מפקד חדש לחטיבה המרחבית האחראית על ביטחון יישובי יהודה ושומרון כ – 100 הורים בקריית אונו הגיעו לשמוע מה קורה לבני הנוער כשהבית נשאר ריק ראש העין: רחפן גויס למאבק בצואת הכלבים – ובעלי כלבים נקנסו ראש העין מקדמת יוזמה לעיר תאומה בארה"ב – על בסיס הקשר ההיסטורי למבצע "כנפי נשרים" השוק העירוני של רחובות יישאר פתוח בלילות חמישי ויהפוך למתחם בילוי קיצי המבנה בבאר שבע שנפגע במתקפת הטילים הפך למרכז שיקום קהילתי לוותיקים שביתם נפגע אשקלון: שני מקוואות נחנכו ביום אחד – ובדרך שלושה נוספים ברחבי העיר שוהה בלתי חוקי מחברון נעצר בחשד למעשים מגונים בשתי קטינות ובאישה בחוף צ'ארלס קלור בתל אביב שתי מסעדות מוכרות בראשון לציון נסגרו בעקבות ביקורת משטרתית – זה מה שמצאו השוטרים חקירה סמויה של יותר משנה בירושלים חשפה מנגנון הלבנת הון בהיקף של כחצי מיליארד שקל
תלמידי נבחרת הדיבייט מרחובות מחזיקים מדליות וגביעים באולם התחרות בפראג

91 מדליות ו – 8 גביעים בפראג – נבחרת הדיבייט של רחובות הוזמנה להתחרות באוניברסיטת ייל

נבחרת הדיבייט של רחובות רשמה הישג מרשים בתחרות הבינלאומית World Scholar's Cup שנערכה בפראג, עם 54 מדליות זהב, 37 מדליות כסף ו-8 גביעי הצטיינות. בעקבות ההישגים הוזמנו תלמידי העיר להשתתף בתחרות Tournament of Champions שתתקיים בנובמבר באוניברסיטת ייל שבארצות הברית
תלמידי נבחרת הדיבייט מרחובות מחזיקים מדליות וגביעים באולם התחרות בפראג

נבחרת הדיבייט של רחובות חזרה בסוף השבוע האחרון מתחרות ה-Global Round של World Scholar's Cup שנערכה בפראג, כשהיא מציגה הישגים יוצאי דופן בזירה הבינלאומית וזוכה להזמנה לאחת מתחרויות התלמידים היוקרתיות בעולם.

את העיר ייצגו תלמידות ותלמידים מכיתות ח'–י' מחטיבת הביניים "דה שליט ב'" ומקריית החינוך למדעים, שסיימו את התחרות עם 54 מדליות זהב, 37 מדליות כסף ו-8 גביעי הצטיינות – הישג שהעניק להם את הכרטיס לתחרות Tournament of Champions שתיערך בחודש נובמבר באוניברסיטת ייל (Yale) בארצות הברית.

תוכנית World Scholar's Cup נחשבת לאחת מתחרויות המצוינות הבינלאומיות הבולטות לתלמידים, ומשלבת ידע רב-תחומי, חשיבה ביקורתית, דיבייט, כתיבה יוצרת ועבודת צוות – כולם בשפה האנגלית. לקראת התחרות עברו חברי הנבחרת חודשים ארוכים של הכנה, שבמהלכם למדו מאמרים אקדמיים באנגלית בתחומי הספרות, האמנות, המדעים, הפסיכולוגיה והמוזיקה.

עיריית רחובות תמכה במשלחת כחלק ממדיניותה לעידוד מצוינות חינוכית, פיתוח מיומנויות בינלאומיות והרחבת אפשרויות הלמידה של תלמידי העיר.
תוכנית World Scholar's Cup פועלת כיום ב־97 מדינות ברחבי העולם ומתקיימת בישראל זה 16 שנים בהובלת אורית פדר, לשעבר מנהלת המרכז למחוננים ברחובות. לאורך השנים בלטו תלמידי העיר בהישגיהם בתוכנית וזכו פעם אחר פעם להישגים בזירה הארצית והבינלאומית.

ראש עיריית רחובות ומחזיק תיק החינוך, מתן דיל, בירך על ההישג ואמר כי ההזמנה להתחרות באוניברסיטת ייל היא עדות להשקעה המתמשכת בחינוך למצוינות, לחשיבה ביקורתית ולשליטה בשפה האנגלית, והודה לתלמידים, למשפחות ולצוותים החינוכיים שליוו את הנבחרת.

גם ראש מינהל החינוך, מיטל רוקח ורד, ציינה כי מאחורי כל מדליה עומדות שעות רבות של למידה, התמדה וסקרנות, והדגישה כי ההישג משקף את רוח המצוינות שמערכת החינוך העירונית שואפת לטפח.

מובילת תוכנית World Scholar's Cup בישראל, אורית פדר, סיפרה כי לצד ההישגים האקדמיים חזרו התלמידים גם עם חוויות וקשרים בינלאומיים חדשים. לדבריה, במהלך טקסי הזכייה נשמע שמה של ישראל שוב ושוב בפני אלפי משתתפים מרחבי העולם – רגע שהיווה עבורה מקור לגאווה גדולה.


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית רחובות

דילוג לתוכן