מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

בעל חמש חברות (!!) נעצר בחשד לקיזוז והפצת חשבוניות פיקטיביות ב-170 מיליון ש"ח (!!!)

בעל חמש חברות נעצר בחשד לקיזוז והפצת חשבוניות פיקטיביות בסכום כולל של 170 מיליון ₪ – עומרי סרסור, הובא בפני בית משפט השלום בירושלים בחשד להפצה וקיזוז של חשבוניות פיקטיביות שערך המס בגינן עומד על כ-29 מיליון ₪. החשוד שוחרר בתנאים מגבילים. מבקשת המעצר והשחרור בערובה עולה כי במחלקת חקירות מכס ומע"מ ירושלים מתנהלת חקירה כנגד סרסור, אשר שימש כבעל מניות ודירקטור ב-5 חברות שונות בתקופה חופפת בין השנים 2021-2020. על פי החשד, במהלך תקופה זו הופצו וקוזזו חשבוניות מס פיקטיביות באמצעות חמשת החברות בסכום של כ-170,000,000 ₪, כאשר סכום המס הנדרש בגין הקיזוז וסכום המס בגין העסקאות עומד על כ-29,000,000 ₪. מהחקירה עולה כי עיקר פעילותן של החברות הייתה בקיזוז והפצה של חשבוניות פיקטיביות מבלי שהתבצעה כל עבודה או עסקה בגינן.

כבוד השופט עמיר שקד מבית משפט השלום בירושלים שחרר את החשוד בתנאים מגבילים ביניהם ערבות עצמית בסך 200,000 ₪ וערבות צד ג' על סך 200,000 ₪ ועיכוב יציאה מהארץ ל-180 יום.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן