מבזקים
הלילה באשדוד: שני נערים בני 16 נפצעו בתאונת קורקינטים חשמליים עוד חמישה לילות של עבודות בגבעתיים: צמצום נתיבים בדרך השלום ובדרך הטייסים ארבעה ימים של עבודות בראשון לציון: צמצום נתיבים בגשר משה דיין ורחבעם זאבי האנשים שבנו את ירוחם יהפכו ליצירות אמנות: התערוכה שתספר את סיפורה של העיר נוסעים לכיוון שיבא? חמישה לילות של עבודות בכביש הסמוך לקריית אונו ארבע עסקאות סמים בתוך יומיים באילת: צעיר בן 23 מאשקלון נאשם בסחר בקוקאין ובקטמין מפקקים וצינורות לכלי נגינה: הפסטיבל החינמי שמגיע להרצליה תעלומה בין מדפי הספרים: הילדים במזכרת בתיה מוזמנים להפוך לבלשים 50 שקל לחמישה ימים: ההרשמה לקייטנת חנוכה בקריית מלאכי נפתחה באר יעקב מדליקה את האור: המיזם המיוחד לציון 88 שנים לליל הבדולח פורשים בקרוב? באשקלון מציעים סדנה פיננסית בחינם, ומספר המקומות מוגבל פטור מאגרות והקלות בחניה: ההחלטה החדשה שתשפיע על העסקים במרכז אשדוד 20 שקל להורה ולילד: התוכנית החדשה בחולון למשפחות המגויסים הילדים לא מניחים את המסך? מיכל דליות מגיעה לקריית גת עם הרצאה להורים ארבעה סרטים בערב אחד: פסטיבל הקולנוע הישראלי החדש מגיע לבאר שבע שלוש תחנות, חידות ומשימות: המרוץ המשפחתי שמגיע לפתח תקווה ב – 20 שקל המתכון של סבתא יהפוך לספר: ברמלה מחפשים את הטעמים שלא רוצים לשכוח לא רק לגלול: סדנת טיקטוק חדשה נפתחת בנתיבות ב – 50 שקל מאחורי "כמו צמח בר" ו"שיר של יום חולין": רחל שפירא מגיעה לרמת השרון חשד לפריצה לאופנוע וגניבת רכוש באשקלון: החשוד נעצר עברו הפלילי כולל לא פחות מ – 33 הרשעות

זהו הקשר של אלקטרה לקרית מלאכי

אלקטרה ועלם מעמיקות את שיתוף הפעולה – אלקטרה מאמצת מרכז נוער של עלם בקרית מלאכי למען נערים ונערות במצבי סיכון

חברת אלקטרה מוצרי צריכה ועמותת עלם מעמיקות את שיתוף הפעולה המשמעותי ביניהן למען בני נוער במצבי סיכון. במסגרת שיתוף הפעולה הפורה בין אלקטרה לעלם, המתקיים מזה ארבע שנים, יתנדבו עובדי אלקטרה בפרויקט נוסף של עלם – מרכז הנוער מגדלור קרית מלאכי.

באירוע מרגש שנערך במגדלור קרית מלאכי של עמותת עלם, השיקו אלקטרה ועלם את שיתוף הפעולה החדש, בהשתתפות ענת ברקן, סמנכ"לית משאבי אנוש באלקטרה מוצרי צריכה, נאוה ברק, נשיאת עמותת עלם, עובדי ומתנדבי המגדלור ועובדים נוספים מאלקטרה ומעלם.

השותפות המרגשת מייצגת ארבע שנים מאז שאלקטרה בחרה שותף חברתי אחד – עלם – לצעוד איתו יד ביד לשנים רבות. עד כה התנדבו עשרות עובדי ועובדות אלקטרה במרכז נוער של עלם בעיר רחובות, וסייעו בהצלחה לנערי ונערות המרכז במיזמים שונים, כגון ארגון פעילויות לחגים, טורנירים בכדורגל, ערבי נערות, סדנאות שונות, מסיבות קיץ וכן שיפוץ וחידוש המרכז. עם פרוץ מגפת הקורונה ובסגרים השונים, מתנדבי אלקטרה שמרו על קשר רציף ותומך עם הצוות, הנערים והנערות. הרחבת התנדבות עובדי אלקטרה למרכז הנוער של עלם בקרית מלאכי תאפשר העמקה של פעילות אלקטרה למען בני הנוער בסיכון בפריפריה.

נאוה ברק, נשיאת עמותת עלם: "אנו שמחים שחברת אלקטרה בחרה להמשיך ולהרחיב את השותפות החברתית עם עמותת עלם למען הנוער בסיכון. השותפות כוללת תמיכה כספית, מעורבות והתנדבות עובדים במרכז הנוער בקרית מלאכי. זה ארבע שנים שחברת אלקטרה מוצרי צריכה מהווה שותף מרכזי של עלם שהוא דוגמא ומופת לעשייה שעושה שינוי חברתי משמעותי בקהילה. אנו מודים להנהלה ולעובדים על הקשר הפורה לאורך השנים".

ענת ברקן, סמנכ"לית משאבי אנוש באלקטרה מוצרי צריכה: "אנחנו גאים להיות שותפים ולאמץ את המועדון של עמותת עלם בקרית מלאכי, זהו המועדון השני שאלקטרה מאמצת. את השותפות כאן מובילה בשטח מזי דסו, מנהלת בקרות באלקטרה קמעונאות, והיום באנו כל צוות משאבי אנוש לעזור ולחגוג עם הנוער וצוות עלם את הפתיחה המחודשת של המועדון".

השותפות בין אלקטרה ועלם מלווה על-ידי "אג'נדות", חברה העוסקת בפיתוח אג'נדות חברתיות, בניית שותפויות אסטרטגיות בין עסקים לקהילה ומינופן לתועלות שיווקיות.

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן