מבזקים
הלילה באשדוד: שני נערים בני 16 נפצעו בתאונת קורקינטים חשמליים עוד חמישה לילות של עבודות בגבעתיים: צמצום נתיבים בדרך השלום ובדרך הטייסים ארבעה ימים של עבודות בראשון לציון: צמצום נתיבים בגשר משה דיין ורחבעם זאבי האנשים שבנו את ירוחם יהפכו ליצירות אמנות: התערוכה שתספר את סיפורה של העיר נוסעים לכיוון שיבא? חמישה לילות של עבודות בכביש הסמוך לקריית אונו ארבע עסקאות סמים בתוך יומיים באילת: צעיר בן 23 מאשקלון נאשם בסחר בקוקאין ובקטמין מפקקים וצינורות לכלי נגינה: הפסטיבל החינמי שמגיע להרצליה תעלומה בין מדפי הספרים: הילדים במזכרת בתיה מוזמנים להפוך לבלשים 50 שקל לחמישה ימים: ההרשמה לקייטנת חנוכה בקריית מלאכי נפתחה באר יעקב מדליקה את האור: המיזם המיוחד לציון 88 שנים לליל הבדולח פורשים בקרוב? באשקלון מציעים סדנה פיננסית בחינם, ומספר המקומות מוגבל פטור מאגרות והקלות בחניה: ההחלטה החדשה שתשפיע על העסקים במרכז אשדוד 20 שקל להורה ולילד: התוכנית החדשה בחולון למשפחות המגויסים הילדים לא מניחים את המסך? מיכל דליות מגיעה לקריית גת עם הרצאה להורים ארבעה סרטים בערב אחד: פסטיבל הקולנוע הישראלי החדש מגיע לבאר שבע שלוש תחנות, חידות ומשימות: המרוץ המשפחתי שמגיע לפתח תקווה ב – 20 שקל המתכון של סבתא יהפוך לספר: ברמלה מחפשים את הטעמים שלא רוצים לשכוח לא רק לגלול: סדנת טיקטוק חדשה נפתחת בנתיבות ב – 50 שקל מאחורי "כמו צמח בר" ו"שיר של יום חולין": רחל שפירא מגיעה לרמת השרון חשד לפריצה לאופנוע וגניבת רכוש באשקלון: החשוד נעצר עברו הפלילי כולל לא פחות מ – 33 הרשעות

הקמפיין של יניב מרקוביץ' יצא לדרך

יניב מרקוביץ יורה לכל הכיוונים ויש לו את כל הסיבות. אחרי שלוש קדנציות כשהאחרונה בהן מוצלחת במיוחד – מרקוביץ' רוצה להיות ראש העיר

הקמפיין של סגן ראש עיריית רחובות, עו"ד יניב מרקוביץ' לראשות העיר, נחשף תחת הסיסמה "זה יניב". המסר: "פחות דיבורים. יותר מעשים – זה יניב".

מסתבר, שכל מחקרי העומק הראו בוודאות – הפן הזה של מרקוביץ' לא נחשף מספיק לציבור. "יניב, הביצועיסט, גרם למהפכה בנִראות העיר. ראש העיר הטיל עליו את התפקיד המאתגר של שיפור חזות העיר. בהנהגתו, רחובות שינתה את פניה והמהפכה בעיצומה. עשרות גינות הוקמו, או שופצו בהשקעות עתק. אין ספק כי כל אחד ואחד מהתושבים נחשף למספר גינות ומרחבים כאלה", מציינים במטה הבחירות של מרקוביץ'. "המהפכה בחזות העיר היא רק דוגמה ליכולת הביצועית של יניב, רק קצה הקרחון".

ספקולציות, פייק ולחצים באו לקיצם >> לפני כשלושה חודשים (28/3/2023) הודיע מרקוביץ' בישיבת מועצת העיר על החלטתו להתמודד לראשות העיר בבחירות המוניציפליות שייערכו ב-31 באוקטובר – על כך פורסם לראשונה בחדשות 08.

"התוכנית המקורית הייתה (ונשארה) להעלות עם הקמפיין היום (2 ביולי) בעוד  ששני מטות אחרים נמצאים כבר חודשים ארוכים באוויר עם כמות עצומה של שלטי ענק והוצאות עתק בפרסום ממומן בדיגיטל", מציינים במטה מרקוביץ'. "בצמוד להחלטה על מועד תחילת הקמפיין, קיבלנו החלטה נוספת והיא לא להיגרר לספקולציות, לא להגיב על פייק, ולא להתייחס לכל השימוש הפחדני של אנשי קש שלא קיימים".

עם העלאת הקמפיין נשמעה אנחת רווחה מצד הפעילים המלווים את יניב למעלה מעשור אשר היו נתונים ללחצים ולמניפולציות הזויות מצד מטות המתמודדים אחרים אשר כבר מזמן החלו לשפוך כספים במודעות ענק ובפרסומים ממומנים בסכומי עתק.

ובכן, מהיכן הביטחון לסיכוייו של מרקוביץ'?

"ציינו את מחקרי העומק. מחקרים אלה לא פורסמו ולא  הודלפו. המחקרים  בוצעו על ידי מומחים הפועלים בעיקר בחו"ל,  הם מצביעים בבהירות על האיכויות של יניב ועל סיכוייו הגבוהים לזכייה במרוץ לראשות העיר".

המחקרים גרמו לבני גנץ ולרשימה הממלכתית "לשים את הג'יטונים" על מועמדותו של מרקוביץ' – שהיה המועמד השני שנבחר לייצג את המחנה הממלכתי, בבחירות לראשות עיר (כיום יש כבר חמישה). מרקוביץ' לא יהיה רק המועמד של בני גנץ והמחנה הממלכתי, אלא מועמד המחנה הליברלי כולו", מבטיחים ראשי המחנה הממלכתי.

מרקוביץ' עצמו רגוע ובטוח בדרכו. לדבריו, "אציג בפני הציבור את פועלי לאחר שלוש קדנציות במועצת העיר, מתוכן חמש כסגן ראש העיר. אציג את תוכניותיי לשיפור במרבית המדדים בפעילות העירייה. אציג את החזון שלי לרחובות לעשורים הקרובים.

תושבי רחובות ברובם אוהבים את העיר וגאים בה. לא מאמינים בסיסמאות סרק. אני מבטיח שיפורים, בדרך מעיר טובה לעיר מצוינת".

במטה הבחירות של יניב מבטיחים: "בסוף מסע הבחירות, מרבית התושבים,  כשיעמדו בקלפי לפני הטלת הפתק, יגידו לעצמם "זה יניב"'.

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלעד מלכה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן