לפני זמן קצר (שישי) התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על ת.ד בין 2 כלי רכב בכביש 12 מצומת סיירים לכיוון אילת.
חובשים ופראמדיקים של מד"א בשיתוף כוח רפואי של צה"ל מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח יוספטל 2 פצועים במצב בינוני, בהם אישה בת 30 עם חבלת בטן וגבר בן 45 עם פגיעה רב מערכתית.
חובש רפואת חירום במד"א אליעזר סמט ופראמדיק מד"א אלון יוסף סיפרו: "2 הרכבים היו עם פגיעות פח קשות בחלקם הקדמי. אישה בת 30 נלכדה במושב הקדמי של רכבה שהיה בשטח סמוך לכביש. יחד עם כוח רפואה של הצבא חילצנו אותה והענקנו לה טיפול רפואי ראשוני והיא פונתה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבי"ח. נהג הרכב השני, גבר בן 45 שנפגע בפלג גופו העליון טופל במקום ופונה לבי"ח תוך המשך טיפול רפואי כשמצבו יציב".
◼️ לקבוצת החדשות באילת והערבה לחצו כאן
צפו בסרטון מזירת האירוע >>
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








