מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

לא לענות ולחסום: הודעה חריגה ממשטרת ישראל למשתמשי ווטסאפ

דיווחים רבים מאזרחים אודות שיחות שמתקבלות בוואטסאפ ממספר טלפון בחו"ל ואחריהן ניתוק

בשעה האחרונה התקבלו במוקד 119 של מערך הסייבר הלאומי דיווחים רבים מאזרחים אודות שיחות שמתקבלות בוואטסאפ ממספר טלפון בחו"ל ואחריהן ניתוק. לאור שאלות אזרחים, נדגיש כי השיחה עצמה אינה מביאה לחדירה או לנזק לטלפון. המערך פועל לדווח על מספרי הטלפון גם לחברת מטא.

מערך הסייבר הלאומי ממליץ:
1. יש לחסום את המספר ממנו בוצעה השיחה ולדווח בכפתור "דיווח" שבאיש קשר בוואטסאפ.
2. לא ללחוץ על קישורים או קבצים אם נשלחים.
3. לא למסור פרטים אישיים או להשיב לפניות.
4. חשוב – לסינון שיחות מסוג זה בוואטסאפ: הגדרות – פרטיות – שיחות – הפעילו: השתקת שיחות ממספרים לא מוכרים.
5. עדכנו בני משפחה בהמלצות ובתופעה כדי שלא ייבהלו.

ממשטרת ישראל נמסר:

בשעות האחרונות התקבלו דיווחים מאזרחים המקבלים שיחות טלפון ושיחות וידאו ממספרים שאינם מוכרים להם, כאשר עיקר השיחות מחו"ל. ייתכן ומטרת השיחות היא לעורר בהלה והטרדה, וייתכן שהן חלק מניסיונות השתלטות על חשבונות וואטסאפ. אנו ממליצים לא לענות ולא לחזור לשיחות טלפון או שיחות וידאו ממספרים מחו"ל שאינם מוכרים. כמו כן מומלץ להיכנס להגדרות הטלפון ולהפעיל השתקת שיחות ממספר לא מוכר.

מערכת חדשות 08 מזמינה אתכם להצטרף לקבוצות הרלוונטיות לכם בלבד.

הודעות ישירות לווטסאפ שלכם | כאן תמצאו את הקבוצות הכי שוות!

לעדכונים בפייסבוק-הדף הרשמי: https://www.facebook.com/www.news08.net/

לעדכונים בטלגרם-הערוץ הרשמי: https://t.me/news08net

לעדכונים באינסטגרם הערוץ הרשמי: https://www.instagram.com/hadashot08/

לעדכונים בטוויטר הערוץ הרשמי: https://twitter.com/hadashot08

לעדכונים ביוטיוב הערוץ הרשמי: https://www.youtube.com/@hadashot08

■ לקהילה בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל >> לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן