משרד הביטחון וצה"ל השלימו את קליטתה בישראל ופריקתה של אוניית מטען ועליה כ-2,500 טונות של ציוד צבאי עבור צה"ל, בכ-170 מכולות. הציוד הועמס על מאות משאיות והועבר ליחידות הלוחמות.
האוניה שעגנה בנמל אשדוד, הובאה לישראל במבצע משותף ליח׳ הממונה על השינוע הבינלאומי במנהל הרכש (מנה״ר), אגף התכנון ובניין הכוח, יחידת התובלה וההיסעים באגף אמון, אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה וזרוע הים. במהלך הפלגתה למדינת ישראל לוותה האונייה על ידי ספינת מלחמה של זרוע הים.
עד כה הגיעו לישראל 123 מטוסי מטען ו-7 אוניות עם מעל 7,000 טונות של חימושים וציוד צבאי, להבטחת אורך נשימה מבצעי למימוש יעדי צה״ל.
■ לעדכונים ישירים בטלגרם: לחצו כאן
■ לקהילת הווטסאפ – מלחמה בישראל לחצו כאן
■ פייסבוק לחצו כאן
■ אינסטגרם לחצו כאן
■ טוויטר לחצו כאן
■ יוטיוב לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








