נקרע הלב: זהבה דמרי, תושבת אילת, זעקה אתמול לעזרה. "דקרו אותי, דקרו אותי" צעקה ושכנתה ששמעה אותה הזמינה את כוחות ההצלה. מצבה היה אנוש, היא פונתה על ידי מגן דוד אדום – ובבית החולים יוספטל נאלצו הרופאים לקבוע את מותה.
החשוד – בן זוגה (58, תושב אילת), ברח מהזירה. שוטרי הסיור של מרחב אילת שהוזעקו למקום החלו במצוד אחריו ובתום מרדף משטרתי עצרו אותו בעת ניסיונו להמלט מהעיר בנסיעה בכביש 12.
הכתובת, כך נראה, הייתה על הקיר. לאחר שנפרדה ממנו, בחודש אפריל, כתבה זהבה רשומה בפייסבוק. "חופש, הדבר הכי חשוב לאדם. הפסח הזה יצאתי מעבדות לחירות ועכשיו תודה לאל, לאחר תובנות רבות, קיבלתי עוד שיעור חזק ביותר בחיים", ציינה. "הייתי חייבת לעבור את השיעור האחרון להבין מה אני רוצה באמת". שבעה חודשים לאחר מכן, נרצחה.
ממשטרת אילת נמסר: "לפני זמן קצר, התקיים בבימ"ש השלום באילת דיון הארכת מעצרו של החשוד, אשר נעצר אמש לחקירה ע"י משטרת מרחב אילת, בחשד לרצח המנוחה זהבה דמרי".
בית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והאריך מעצרו של החשוד ב-6 ימים ועד לתאריך 15.11.23.
◼️ אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








