בעקבות דיווח במשטרה על חשוד הנמצא במרכז ירושלים שהטריד מינית קטינים, מוקדם יותר החודש – שוטרי תחנת לב הבירה במחוז ירושלים שהגיעו למקום, עצרו את החשוד (35) והוא הועבר לחקירה בתחנת המשטרה.
על פי החשד, החשוד- משה ברקוביץ פגע בקטינים וביצע כלפיהם עבירות מין, כאשר הצעיר מבין קורבנותיו בן 6, וכן צרך תכני פדופיליה. בשל חומרת מעשיו ולבקשת המשטרה, הוארך השבוע פעם נוספת מעצרו של החשוד בבית המשפט ב-8 ימים, עד לתאריך 31.12.23.
לצד פעולות החקירה שמנהלת תחנת לב הבירה, נבדק החשד שהיו מקרים נוספים שבהם היה מעורב החשוד, והמשטרה פועלת לאתר קורבנות נוספים למעשיו של החשוד.
במשטרה פונים לציבור- כל מי שנפגע/ה ממעשיו של החשוד, או ממעשים במאפיינים דומים, מתבקש/ת לפנות לתחנת משטרה הקרובה למקום מגוריו ולדווח על כך.
חקירת המשטרה נמשכת.
◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








