מועצת הנוער במודיעין-מכבים,רעות קיימה לפני מספר ימים הפנינג ט"ו בשבט לילדי משפחות המילואים בעיר.

במהלך ההפנינג בילו חברי מועצת הנוער בחברת ילדי משפחות המילואים והפעילו עבורם תחנות משחק, פינת צביעה ויצירה, הכנת שתיל בבקבוק ועוד.
הפעילות התקיימה במשך מספר שעות בהשתתפות משפחות רבות, שנהנו לבלות את זמנם יחד עם חברי מועצת הנוער.
אירוע זה, שיזמה מועצת הנוער, הוא הסנונית הראשונה בשרשרת אירועים שמתכננת מועצת הנוער בשנת הלימודים הנוכחית עבור בני הנוער והקהילה המקומית.
דוברת מועצת הנוער, יעל דגן: "ההפנינג היה הצלחה גדולה וכלל תחנות רבות של יצירה ומשחקים לילדים. לאירוע הושקע מאמץ וזמן רב של חברי המועצה, ובשביל לקנות את הציוד הדרוש אספנו בקבוקים לפיקדון וכך אספנו את הכסף הדרוש. שמחנו לראות רגעים מרגשים של ילדים אשר זכו לזמן איכות עם הוריהם בתקופה לחוצה זו ולהיות חלק מפרויקט חשוב ומשמעותי בחברה."
◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










