מבזקים
"חציית קו אדום": בעקבות תקיפת מנכ"ל עיריית יבנה, חיים ביבס דורש מהמשטרה לפעול ביד קשה גיבורת ישראל: ערב מורשת והשראה מיוחד לציון 20 שנה לנפילתה של רס"ר קרן טנדלר ז"ל המלאך מבאר יעקב: פעוט כבן שלוש שננעל ברכב חולץ בשלום תוך דקות בן 7 נפצע לאחר שהתהפך במהלך רכיבה ברמת גן חשד לאירוע פלילי בהרצליה: חבלני המשטרה הגיעו לזירה מחווה ליוסי בנאי וערב של מחול: המופע שהלהיב את הקהל ברחובות אשדוד: חשוד בדקירת תושב העיר נעצר זמן קצר לאחר האירוע גבעת שמואל: עשרות ילדים עם צרכים מיוחדים השתתפו בפעילות חווייתית עם בעלי חיים דימונה: הקרנת חצי גמר המונדיאל על מסך ענק עם בירות ונשנושים במרכז הקהילתי מנהלות חדשות מונו לבתי ספר יסודיים בבאר שבע ירושלים משקיעה בדור הבא: 600 בני נוער יצאו למחנות הקיץ של "מסע ישראלי" מחאה חסרת תקדים של השלטון המקומי: למעלה מ-70 ראשי רשויות בגילוי דעת נגד חוקי הגיוס ננעל במשאית בנמל התעופה רמון: מתנדבי "ידידים" חילצו כלב שנלכד לעיני בעליו קריית אונו: רוכב אופניים חשמליים נפצע קשה מפגיעת אוטובוס מהפכה באשדוד: שירות חדש יחסוך לתושבי הדרום נסיעות של שעות פרידה מלוחמת דור תש"ח: הלכה לעולמה אסתר (נצר) שרעבי שחורקה ז"ל בגיל 98 דרמה ביבנה: תושב הורחק מהעירייה לאחר עימות בישיבת המועצה נוסעים מאשקלון ואשדוד? אלו השינויים הצפויים ברכבת בסוף השבוע שימו לב: רחוב מרכזי ברחובות ייחסם לתנועה למשך כעשרה ימים אשקלון: רצח אלכסיי קמנין פוענח

"חברי מעוניין שנחתום על הסכם ממון, נושא זה גורם לנו לחילוקי דעות ולמריבות ורואה בזה מעין הסכם גירושין עוד לפני שהתחתנו. מה לעשות?"

אני עומדת להינשא בעוד כשלושה חודשים. חברי מעוניין שנחתום על הסכם ממון. אנחנו שונים בדעותינו ובהשקפותינו ונושא זה גורם לנו לחילוקי דעות ולמריבות. אני אמנם מבינה אותו, אך אני רואה בזה מעין הסכם גירושין עוד לפני שהתחתנו. בתיה, מה דעתך בתור יועצת זוגית ומגשרת?

הסכם ממון הוא הסכם הכולל את החובות והזכויות של בני הזוג ברכוש בזמן הנישואין ואחריהם. זהו הסכם שמאפשר בעת הפרידה חלוקת נכסים בהסכמה מראש וזאת ללא התדיינות משפטית, הגורמת צער רב לבני הזוג ולילדיהם. הסכם ממון חייב באישור בית משפט לענייני משפחה ו/או בית דין רבני. במידה וקיים בינך לבין חברך פער כלכלי, רצוי לערוך הסכם כזה. בנוסף לכך, הידיעה כי אפשר להיפרד מבלי לשלם מחירים שאינם קשורים להחלטה על המשך הקשר מאפשרת דווקא נישואין מוצלחים ללא חשש מהחלטה שגויה ומגירושים "מכוערים". זוהי הזדמנות בשבילכם לבחון את עצמכם, איך אתם מתמודדים עם קונפליקטים ואיך אתם מתגברים על הפערים ועל השוני הקיים ביניכם. עליכם למצוא דרכים לגישור ולהסכמה כדי שעניין זה לא יעיב על הקשר ביניכם.

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן