מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

הודעה חשובה לתושבי רחובות

לקראת הסיבוב השני בבחירות ברחובות, המועמד לראשות העיר, זהר בלום, זוכה לתמיכת סגן ראש העיר, יניב מרקוביץ', ולתמיכה מלאה של כל מפלגות הליברליות בישראל: יש עתיד, המחנה הממלכתי, ישראל ביתנו והעבודה. 

תושבי רחובות, שימו לב מה התרחש היום בגזרה הפוליטית לקראת הבחירות ביום ראשון הקרוב, 10/3 – האיחוד הליברלי הגדול של רחובות יוצא לדרך בראשות זהר בלום!!!

לקראת הסיבוב השני בבחירות ברחובות, המועמד לראשות העיר, זהר בלום, זוכה לתמיכת סגן ראש העיר, יניב מרקוביץ', ולתמיכה מלאה של כל מפלגות הליברליות בישראל: יש עתיד, המחנה הממלכתי, ישראל ביתנו והעבודה. 

הבוקר (04/03) נחתם הסכם היסטורי המאחד את כלל המפלגות הליברליות בכנסת ישראל מאחורי המועמד המוביל לראשות העיר רחובות: זהר בלום. 

ההסכם התאפשר בזכות הצטרפותו האמיצה של סגן ראש העיר ויו"ר סיעת רחובות אחת, יניב מרקוביץ', למאבק על עתידה הליברלי של העיר רחובות. 

זהר בלום, המועמד הליברלי המוביל לראשות העיר, יתמודד בסיבוב השני, מול מתן דיל, יו"ר סיעת רחובותי ומנהל יום הבחירות הארצי של מפלגת הליכוד לשעבר. 

לדבריו של זהר בלום: ״זה רגע מבחן לעיר רחובות, יש לנו הזדמנות לשמור על רחובות שוויונית ומתקדמת ולהוביל אותה לעתיד ליברלי ופלורליסטי עבור כלל התושבות והתושבים. 

אני קורא לכל מי שמודאג מעתידה של העיר, להתייצב ביום ראשון הקרוב בקלפי, לצאת להצביע ולהשפיע על אופייה של העיר ולסמן את תחילת השינוי בכלל מדינת ישראל". 

יניב מרקוביץ' מברך: "הבטחתי לאורך כל הדרך שבישורת האחרונה אתמוך במועמד הליברלי המוביל שיגיע לקום הסיום, והנה אני עומד בהבטחתי! אני יודע שצעד זה הוא משאת נפשם של חברי המחנה הליברלי והחיבור בינינו יהווה סמל לאחדות המחנה במדינה". 

התמיכה המשותפת של ראשי המפלגות הליברליות הארציות: יאיר לפיד, בני גנץ, אביגדור ליברמן ומפלגת העבודה, מהווה סימן אופטימי באשר לעתידה הליברלי של כלל מדינת ישראל. 

◼️ לקבוצת חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: Freepik ▪︎ פרטי

דילוג לתוכן