מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

חדירת כלי טיס עוין לאילת – פעמיים

אזעקה באילת: חשד לכניסת כלי טיס עוין לשמי ישראל – שימו לב להנחיות

חדירת כלי טיס עוין הלילה, בשעה אחת וחצי ושוב – שתי דקות אחר כך

בעקבות כניסת כלי טיס החשוד כעוין לשמי ישראל, הופעלה התרעה באזורים שעלולים להימצא בסכנה.

התרעה באזור אילת, אזור תעשייה שחורת, אילת, אילות

תושבים מדווחים: "שמעתי פיצוץ אדיר כתוצאה מרחפן, זה היה מטורף, הקירות רעדו!"; "לפחות ארבעה פיצוצים, איזה בומים מטורפים"

תושבי אילת, שימו לב

להלן ההנחיות להתנהגות נכונה בעת קבלת התרעה. עם הישמע אזעקה יש להגיע למרחב הכי מוגן שיש:

☑ במבנה: יש להיכנס לממ”ד/ק, מקלט, חדר מדרגות או חדר פנימי.

☑ בחוץ: בשטח בנוי יש להיכנס למבנה הקרוב. בשטח פתוח יש לשכב על הקרקע ולהגן על הראש באמצעות הידיים.

☑ ברכב: יש לעצור בצד הדרך ולצאת מהרכב למבנה הקרוב אליכם. אם אין מבנה יש לעבור לשולי הדרך או לגדר הפרדה כדי לא להיפגע מרכבים נוספים שעוצרים בצד הדרך. לשכב על הקרקע ולהגן על הראש עם הידיים.

⏱ זמן הכניסה למרחב מוגן באילת הינו 30 שניות. במרחב מוגן יש לשהות 10 דקות, לא פחות!

ככל שיהיו פרטים נוספים – נעדכן

◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון מערכת חץ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן