החלה בניית המרכז הישראלי לשיקום 'עלה' ברמלה

'עלה' היא הרשת הגדולה בישראל המציעה רצף שירותים לאנשים עם מוגבלויות מסוגים שונים

שר הבריאות ביקר ברמלה לרגל תחילת בנייתו של המרכז הישראלי לשיקום 'עלה'

שר הבריאות, אוריאל מנחם בוסו, ביקר השבוע ברמלה לרגל תחילת העבודות להקמתו של המרכז הישראלי לשיקום 'עלה' המתקדם בישראל.

השבוע נערך טקס מרגש ברמלה לרגל תחילת העבודות להקמתו המתוכננת של המרכז הישראלי לשיקום 'עלה' המרכז המתקדם והגדול בישראל. הטקס התקיים במעמד שר הבריאות – חה"כ אוריאל מנחם בוסו ראש העיר רמלה – מיכאל וידל, מייסד ומנכ"ל 'עלה' – הרב יהודה מרמורשטיין, ממלא מקום ראש העיר רמלה – מאור אשש, סגן ראש העיר רמלה – אברהם דז'ורייב.

המרכז שמוקם ברחוב פנקס ועבודותיו צפויות להסתיים בעוד כשנתיים, עתיד לכלול כ-450 מיטות ויבנה בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר.

'עלה' היא הרשת הגדולה בישראל המציעה רצף שירותים לאנשים עם מוגבלויות: מוגבלות שכלית התפתחותית, מורכבויות רפואית, שיתוק מוחין, אפילפסיה, טיי-זקס, אוטיזם, סיבוכים שנוצרו בעקבות גידול מוחי או תאונה, מגבלות ראייה ותנועה, קשיי נשימה ועוד.

שר הבריאות בוסו:

"למרכז תפקיד חשוב ביכולת שלו לספק את השירותים המתקדמים ביותר לאנשים עם מוגבלות ועתיד להיות אחד הגדולים בישראל. התרגשות גדולה עבורי לחזור לעיר מולדתי. מדובר מבחינתי בסגירת מעגל מיוחדת מאחר ואת רוב זיכרונות שנות ילדותי הם מכאן, הגן בו התחנכתי נמצא ממש סמוך למקום בו היום מוקם המרכז השיקומי. אני נפעם מהפיתוח שהעיר עוברת, אט אט רמלה הופכת לעיר מרכזית וחשובה בישראל".

ראש העיר וידל:

"הקמתו של המרכז בעת הזו הוא בעל חשיבות לאומית רבה. לשמחתי הבחירה ברמלה רק מדגישה את החלטתם של גופים רבים להקים ברמלה את ביתם. נמשיך לפעול ולהפוך את רמלה לעיר אטרקטיבית המושכת אליה ארגונים ועסקים רבים המזהים את הפוטנציאל והמיקום האסטרטגי. תודה לכל הגורמים הרבים שתורמים להצלחת הפרויקט".

 

◼️ לקבוצת חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן