מבזקים
אקדח גלוק, אפודים קרמיים ואמצעי הסוואה: המשטרה חשפה מצבור אמצעי לחימה ברמלה "אם כל אחד ייקח איתו משהו אחד מיוסי – הוא יגיע רחוק": תוכנית המנהיגות לזכר לוחם השב"כ שנפל ב-7 באוקטובר הגיעה לסיומה חושבים שאתם לא יכולים לחסוך? הרצאה ברחובות מבטיחה: כך תשאירו לפחות 2,500 שקל בחודש בכיס תלמידות החינוך המיוחד הציגו מיזם פורץ דרך בבית הנשיא: "מקרר חכם" למאבק בבזבוז מזון ומשבר האקלים אופקים: בת 38 נפצעה בינוני לאחר שנפלה לבריכה ריקה צה"ל תקף ברובע הדאחייה בביירות: "תגובה לירי חיזבאללה לעבר ישראל" באר טוביה: פועל נפל מגובה במהלך עבודתו ופונה לבית החולים במצב בינוני נתניה: שנה אחרי התאונה הקטלנית שבה נהרג השוטר יניב אלקיים – הוגש כתב אישום טלטלה בענף הרכב: חברת "אלבר" בבעלות אלי אלעזרא הורשעה במרמה ובהברחת ענק של כלי רכב; תשלם קנס של 18 מיליון שקלים עובדי קמ״ג שיפצו את המרכז לעזרה עצמית בבאר שבע בגלל הברווזים: תלמידות מאשדוד זכו במקום הראשון במחוז עם מיזם ירוק פסק דין מטלטל: 11 שנים ו-8 חודשי מאסר בפועל לאב שביצע מסכת עבירות מין ואלימות קשות באשתו אחרי 20 שנות ניהול: בית הספר הראשון בשומרון יוצא לדרך עם מנהלת חדשה התחזה לאחר ונחשף בשטח: שב״ח ומסיע נעצרו בכביש 35 סמוך לקריית גת שני עשורים של להיטים: דודו אהרון חוזר להיכל מנורה עם מופע ענק עובד זר נפצע קשה מפגיעת טרקטור באתר בנייה בירושלים רוכב אופנוע בן 25 נפצע בינוני עד קשה בתאונה בפתח תקווה מרחב של חוסן, חיבור והעצמה נשית: מועצת הנשים של מזכרת בתיה משיקה סדרת מפגשים אינטימית בן 17 נורה לאור יום בלוד לא לוותר על אף תלמיד: בת ים הוקירה את אנשי החינוך שמצמצמים פערים בעיר

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד: "נמל אשדוד ערוך למצב של פתיחת חזית צפונית"

"נמל אשדוד ערוך למצב של פתיחת חזית צפונית וימשיך לתת מענה מיטבי גם אם הנמלים הפרטיים בצפון המדינה יפסיקו לתפקד" אמר שניידר בכנס מיוחד של המכון למחקרי בטחון לאומי INSS

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, השתתף בכנס שנערך בעיר בשדרות – עוטף "כחול לבן" – של המכון למחקרי בטחון לאומי INSS.

הכנס התקיים בראשותו של האלוף (מיל') תמיר היימן ובהנחייתו של עופר שלח. המפגש עסק בצעדים אסטרטגיים לחיזוק יישובי עוטף ישראל, זאת במסגרת פאנל בנושא תשתיות בחירום.

 

 

בכנס השתתפו מקבלי ההחלטות, אנשי המקצוע, נציגי החברה האזרחית ובכירי המשק, אשר קיימו דיון מעמיק בנושאים האסטרטגיים השונים המשפיעים על תושבי הדרום בתקופה הנוכחית.

 

שאול שניידר אמר בכנס, כי: "ישראל היא מדינת אי, 99% מהסחורות מגיעות לישראל דרך הים. נמל אשדוד אחראי ל40% מאותן הסחורות. עובדי נמל אשדוד מגיעים לעבודה החל מה-7 לאוקטובר, על אף שחלקם מגיעים מהעוטף ומפונים. נמל אשדוד משרת בתקופה האחרונה גם את מערכת הבטחון הישראלית וגם את האמריקאית, על כלי השיט שלה. נמל אשדוד הינו מתקן קיומי אסטרטגי, אשר עבד גם תחת מטחי טילים".

 

עוד ציין את ההתגייסות המדהימה של העובדים החל מה-8 לאוקטובר. "כולנו היינו בעבודה מסביב לשעון, על מנת לתת מענה לסחורות שהגיעו לישראל ולאפשר למערכת הצבאית לקבל את החימושים שמגיעים דרך הנמל. החיבור של נמל אשדוד ליישובים ולתושבים בא לידי ביטוי לכל אורך התקופה ודאגנו גם למשפחות של העובדים."

"נמל אשדוד הוא הנמל הממשלתי היחיד בארץ, במידה ותיפתח חזית צפונית, כל הנמלים האחרים לא יעבדו. בנמל אשדוד הבנו כבר ב-8 לאוקטובר שאנחנו יחידה שחייבת להמשיך לתפקד, גם בעבודה השוטפת וגם בתמיכה לצבא ולפינויים שנעשו לאורך הצירים. פיתחנו יכולות לספק את הצרכים של מדינת ישראל ואנחנו נמשיך להביא לכאן מטענים שונים, על מנת לאפשר גם למערכות השונות להתקיים וגם להמשיך לתמוך בעובדים ובמשפחות שזה חלק לא פחות חשוב בהיערכות שלנו."

 

◼️ לקבוצת חדשות  אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – כלכלה, נדל”ן הייטק ועסקים לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פבל טולצ'ינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן