מבזקים
מגמלים לעקרבים, ממופלטה לדודו טסה: סוכות בדימונה יורד למדבר גם בני שנתיים צריכים חול המועד: מה עושים עם הקטנטנים בגני תקווה בסוכות סכך בחינם וארבעת המינים למילואימניקים: מה צריך לדעת לפני סוכות בגן יבנה אוהל ב – 10 שקלים, הביל"ויים ב- 25 ודני סנדרסון בערב: כך ייראה סוכות בגדרה מהזבל לכוכבים: סוכות בגבעתיים עובר מחירייה למצפה – ובדרך עוצרים לסיפור ישראלי אין מרפסת? בגבעת שמואל אפשר להקים סוכה בשטח ציבורי – אבל גם לשכן יש מה לומר סכך בדרייב אין, שוק עד 23:00 ו – VR בחינם: כך מתכוננים לסוכות בבת ים אוכלים בשוק, רוקדים בעתיקה ויורדים למדבר: סוכות בבאר שבע והנגב מבוליווד ועד שוק יד שנייה של הילדים: סוכות בבאר יעקב נראה השנה קצת אחרת סוכות באשקלון בלי לקרוע את הכיס: חניה חינם, הופעות חינם וסיורים ב – 10 שקלים אין מי שיעזור לבנות סוכה? בני הנוער באשדוד יגיעו עד הבית – וזה רק חלק מהחג בעיר סוכות באילת והערבה: מה חינם, איפה מותר להקים אוהל ואיפה שווה לעצור בדרך נשאר אוכל מהחג? הטעות הקטנה שעלולה להפוך את השאריות לבעיה הלילה במזרח התיכון: טראמפ מאותת על אפשרות לפגישה עם נשיא איראן – ובמפרץ שוב תקרית ימית רהט: צעיר כבן 20 נפצע קשה לאחר שרכב התנגש בעמוד ״איפה הוא? אני ארצח אותו״: תושב אשדוד הגיע לבית בגן יבנה וחזר לפנות בוקר דרך חלון שניפץ בלבנה תחזית מזג האוויר להיום: אזהרות עומס חום במספר אזורים בישראל סוכות בטוח: כללי הזהירות לבניית סוכה, טיולים ורחצה סוכות ברכבת ישראל: שימו לב לשינויים ותוספת רכבות בערבי החג, במוצאי החג ובחול המועד בר במושב בבית עזרא: עגלת הקפה של משפחת גרשון ייפתח גם בחול המועד סוכות

עצרו את הלימודים והתפללו לשובם: תלמידי מקיף א' באשדוד ציינו את השבעה באוקטובר

ביום השנה לציון אירועי מלחמת חרבות ברזל והשבעה באוקטובר, במקיף א' בחרו לעצור ולהתכנס יחדיו, לזכור את החטופים, להתפלל לשחרורם במהרה ולגלות כי כוחו של העם הוא בקהילה החזקה, התומכת והמחבקת.

בבית הספר מקיף א' ציינו אתמול את אירועי השבעה באוקטובר בטקס ובפעילות לזכר הנופלים, לשלום חיילי צה"ל וכוחות הביטחון ולהשבת החטופים הביתה. "פתחנו את היום בטקס ברחבה המרכזית של בית הספר, בנוכחותם של משפחת בוגרי בית הספר שנהרגו בזמן הלחימה בשבעה באוקטובר: רס"ן אבי חובולאשוילי הי"ד וסמ"ר דוד רתנר הי"ד" אומרים בבית הספר ומציינים את המציאות הקשה בה חיים אזרחי מדינת ישראל בשנה האחרונה – מלחמות בשבע חזיתות, חטופים הנמצאים בשבי החמאס בעזה, השרויים במחשכים ומועברים מזירה אחת לשניה. "אנו כמובן מתפללים לשלומם ומייחלים לבשורות טובות עבורם ועבור כל עם ישראל".

חבורת הזמר של בית הספר ביצעה כמה שירים ובשני שירים מרגשים ביקשה בפשטות: "תנו לגדול בשקט" ו"הביתה שישובו במהרה", וחתמו את הטקס בשירת התקווה.

לאחר מכן יצאו תלמידי בית הספר לצעידה משותפת סביב פארק בן גוריון, כחלק ממסורת אותה החלו כבר בשנה שעברה, כביטוי ללכידות ואחדות והבלטת עוצמת הביחד. 

כמו כן, תלמידי שכבה ט' הפיקו במהלך היום מיזם מיוחד "טעם של בית" – מתכונים מיוחדים שהכינו התלמידים לזכר החטופים והציעו אותם למכירה תחת הכותרת "לטעום ולזכור". 

תלמידי בית הספר, צוות המורים והמחנכים, ההנהלה וכל עובדי בית הספר נושאים תפילה לשלום חיילי צה"ל וכוחות הביטחון ומייחלים לשיבתם של 101 החטופים במהרה, אמן. 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן