מבזקים
התחזה לרופא שיניים במשך 9 שנים: כתב אישום חמור נגד תושב ראשון לציון אזהרה לציבור: ריקול למטען קיר מתוצרת Hi-Tech בשל סכנת התחשמלות ושריפה מצדיעים לילדי המילואים: יוזמה ייחודית בבית הספר "מורשת נריה" בגבעת שמואל "לבחור באחדות": נוער בית שמש הגיע לנחם את משפחת זלקה בפתח תקווה חמישה עצורים בחשד לשוחד בפרשת המחשוב – בהם ראש מועצה מכהן בשורה למילואימניקים: עד 70% הנחה על רכישת קרקע בלהבים ובנגב מהלך פוליטי משמעותי: חבר המועצה משה שטה מצטרף לקואליציה של מיכאל וידל ברמלה המדריך המלא: כך תעברו את ל"ג בעומר בבטחה לראשונה: תערוכת מכירה לצלמת הבינלאומית מיכל חלבין ב-Soho House תל אביב נס באזור: פעוטה ננעלה ברכב וחולצה בשלום ע"י מתנדבי ידידים רמלאים, מרגישים תקועים? הוובינר של שיעזור לכם לצאת מה"פול גז בניוטרל" אחרי הדחייה בשל המלחמה: שבוע החינוך של גבעתיים יוצא לדרך פיצה האט למען משפחת זלקה: קרן סיוע ותרומת משכורתו של ימנו ז"ל מזל טוב: חבר מועצת העיר רחובות גיא צור הפך לסבא צביקה ברוט כבש את המקום הראשון: תושבי בת-ים הכי מרוצים מתפקוד ראש העיר – וזו תגובתו סערה סביב שולחן האוכל: הקומדיה הצרפתית המצליחה "שם פרטי" מגיעה לאופקים ובאר שבע שימו לב: חסימת תנועה ברחוב יצחק משקה ברחובות עקב עבודות תחזוקה נהגים שימו לב: עבודות לילה וצמצומי נתיבים בכביש 41 מוכנות לכל תרחיש: תרגיל חירום רחב היקף נערך בראש העין נתנאל אנגל, חובש מד"א שטיפל בימנו זלקה ז"ל: "יש אירועים שאתה לא מסיים בסיום הפינוי"

כמה יעברו היום בנתבג?

בסך הכל יצאו היום כ-15,700 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 18,800 נוסעים.

רשות שדות התעופה מודיע כי היום, יום שלישי, ה-5/11/2024 יעברו בנמל התעופה בן גוריון כ-34,500 נוסעים ב-214 טיסות בינלאומיות נכנסות ויוצאות.

בסך הכל יצאו היום כ-15,700 נוסעים בטיסות בינלאומיות, ויכנסו לישראל 18,800 נוסעים.

ברשות שדות התעופה ממליצים לנוסעים לעקוב אחר לוח הטיסות העדכני באתר האינטרנט של רשות שדות התעופה ואצל חברות התעופה. רש"ת קוראת לציבור הנוסעים לעשות צ'ק-אין מהבית, ולהגיע לנתב"ג שלוש שעות לפני הטיסה. כמו כן, יש לבדוק היטב את כבודת היד ולוודא כי אין בה חפצים האסורים להטסה כמו נשק או תחמושת.

נוכח שינויי חלק מחברות התעופה הזרות והחלטתן להשהות ו/או לצמצם טיסות לישראל, על היוצאים מישראל להביא בחשבון כי יתכנו שינויים ולעמוד בקשר עם חברות התעופה ולהתעדכן לגבי טיסותיהם.

צילום: ליזה ללוצאשווילי

דילוג לתוכן