מבזקים
ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד

ראש מועצת קריית עקרון מייצג את המועצה ברחבי העולם!

ראש המועצה המקומית קריית עקרון, אילן ירימי, חזר משבוע אינטנסיבי בו לקח חלק כחלק ממשלחת ההסתדרות הציונית בקהילות היהודיות בצרפת ואנגליה.

ראש המועצה המקומית קריית עקרון, אילן ירימי, חזר משבוע אינטנסיבי בו לקח חלק כחלק ממשלחת ההסתדרות הציונית בקהילות היהודיות בצרפת ואנגליה.

ראש המועצה המקומית שנבחר במערכת הבחירות האחרונה, החל בייצוג של קריית עקרון לא רק ברחבי הארץ אלא בעולם. בשבוע החולף ייצג ראש המועצה, מר אילן ירימי את קריית עקרון מטעם משלחת של ההסתדרות הציונית העולמית ביחד עם ראשי ערים נוספים במדינת ישראל.

המשלחת ביקרה בקהילות בפריז, מרסיי ולונדון ופגשה את המנהיגים המקומיים.

ירימי, התרגש מאוד מהביקור ופרסם פוסט מרגש ערב חזרתו לתושבים: "תושבים וחברים יקרים, השבוע הייתה לי זכות גדולה לקחת חלק במשלחת רשמית של ההסתדרות הציונית העולמית – יחד עם ראשי ערים מישראל – הביקרה בקהילות היהודיות בצרפת ובאנגליה. גם קהילות אלו הושפעו בצורה ישירה ועקיפה מאירועי השבעה באוקטובר ומלחמת "חרבות הברזל".

"במהלך הביקור המשלחת התמקדה במספר מטרות: חיזוק הזהות היהודית, הישראלית והציונית ועידוד העלייה לארץ ישראל. בחינת שיתופי פעולה עם הקהילות היהודיות המקומיות ויצירת רשת קשרים במטרה לייצר פרוייקטים משותפים בעתיד מפגש עם חברי הקהילות היהודיות במטרה לבחון את הדרכים לפעול יחדיו במיזמים משותפים בארץ ובעולם. חשוב שתדעו אם יש משהו משמעותי שהבנתי בביקור הזה הוא שאחינו היהודים בכל העולם מאוחדים באהבה לעם ישראל ולמדינת ישראל. כל ישראל ערבים זה לזה. אני גאה ונרגש לייצג את קריית עקרון ומדינת ישראל! כאן בסיום כנס תמיכה במדינת ישראל ובצה"ל, שקיימו הקהילות היהודיות לכבודנו בפריז, במרסיי ובלונדון  היום יותר מתמיד, לאור המאורעות והפרעות שהיו בליל אמש בהולנד, חשוב לחזק את הקשרים ולעמוד יחדיו נגד האנטישמיות ושנאת ישראל. עם ישראל חי!"

בימים אלה ממשיך ירימי לייצג את המועצה ואת האינטרסים שלה גם ברחבי הארץ זאת תוך כדי פיתוח השכונה החדשה, רובע שדות ופיתוח מגוון רחב של יוזמות המטיבות עם היישוב.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מועצת קריית עקרון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מועצות - עוטף עזה

לחצו כאן
דילוג לתוכן