מבזקים
"לא ראיתי דבר כזה בארץ": סגן השר אלמוג כהן הצדיע לניהול החירום באשקלון – צפו בסרטון שר הביטחון באשדוד: "חוסן התושבים הוא המפתח ליכולת של צה"ל לנצח" הודעת דובר צה״ל בעקבות גל השמועות להתגברות הירי פיקוד העורף לאזרחים: החוסן שלכם חיוני לניצחון אשקלון: איים על שוטרים עם מסור – ובביתו נתפסו מאות גרמים של קנביס בצל המחסור בדם: אשקלון פתחה יום התרמה בבניין העירייה חוליית גנבי רכבים סוכלה בצפון ירושלים אזהרה לצרכנים: חשש לגלוטן בקמח עדשים וקמח חומוס שסומנו “ללא גלוטן” תרגיל חירום בנס ציונה: יחידות חילוץ יתאמנו בתרחיש נפילת טיל צמרת הסוכנות היהודית סיירה בראש העין: סיוע ותמיכה לתושבים שנפגעו מטילים 17 אתרי תקשורת חדשים יוקמו בבנימין: שר התקשורת בקרב חירום עם ראש המועצה נמל אשדוד מרחיב פעילותו: משרד התחבורה וחברת נמלי ישראל מקצים שטח תפעולי נוסף "סגירת חשבון" אלימה בירושלים: שני חשודים נעצרו לאחר שתקפו נהג אוטובוס בשני מקרים קריית מלאכי: מאות סלי מזון חולקו למשפחות הזקוקות לסיוע בתקופת החירום סוכלה הברחת כ-4.5 טונות של מוצרי חלב ללא פיקוח ממחלבה בחברון שיועדו לשיווק בישראל גם בימי חירום: כפר סבא ממשיכה בעבודות תחזוקה ושדרוג תשתיות תוך שמירה על בטיחות העובדים והתושבים יו״ר האופוזיציה ברחובות יניב מרקוביץ' קורא לשיפור שילוט ומידע על מקלטים ציבוריים נבלמה היוזמה לוועד עובדים בקרן לפיתוח קרית מלאכי: רק 36 חתימות לעומת הנדרש 180 הערכת מצב בגן יבנה: זמני מענה גבוהים בשיטור ובפיקוח – המשטרה והעירייה בוחנים שיפורים בן 40 מאשדוד איים על גרושתו בהודעות קוליות: "את תסבלי, אני מבטיח לך"

רבע מהישראלים מצויים במינוס

הסדנה התמקדה בהקניית כלים מעשיים להתמודדות עם מציאות כלכלית מורכבת, תוך מתן דגש מיוחד על האתגרים הנוכחיים הנובעים מאי-ודאות כלכלית, אשר משפיעה על משקי בית רבים בישראל. החניכים נחשפו לתכנים מעשירים שנועדו לסייע להם לפתח מודעות כלכלית

סדנה בהתנהלות פיננסית לחניכי המכינות הקדם צבאיות ביישובי עוטף עזה
כ-200 חניכים ואנשי צוות מחמש מכינות קדם-צבאיות ושלוחות חדשות בעוטף עזה השתתפו בסדנה ייחודית שעסקה במיומנויות להתנהלות פיננסית נכונה, תוך שימוש בכלים מבוססי בינה מלאכותית (AI). הסדנה נערכה כחלק משותפות אסטרטגית בין מועצת המכינות הקדם-צבאיות לבנק הפועלים, התומך בהקמת ובהפעלת מכינות בעוטף עזה, באמצעות המחלקה לבנקאות חברתית ו"קרן פועלים לתקומה".

הסדנה התמקדה בהקניית כלים מעשיים להתמודדות עם מציאות כלכלית מורכבת, תוך מתן דגש מיוחד על האתגרים הנוכחיים הנובעים מאי-ודאות כלכלית, אשר משפיעה על משקי בית רבים בישראל. החניכים נחשפו לתכנים מעשירים שנועדו לסייע להם לפתח מודעות כלכלית ולהתנהל בחוכמה בניהול תקציב אישי ומשפחתי.
את יום הסדנה פתחו יו"ר קרן פועלים לתקומה, עמרם מצנע, ואבישי ברמן, מנכ"ל מועצת המכינות הקדם-צבאיות, אשר הדגישו את החשיבות של חיזוק החניכים להתמודדות עם אתגרים כלכליים כחלק מהכנתם לעתיד. היוזמה היא נדבך נוסף בתמיכת בנק הפועלים בארבע מכינות חדשות שהוקמו השנה בעוטף עזה, כחלק ממאמץ כולל לחזק את הקהילות באזור.

בין המכינות הנתמכות: מכינת דרור – שלוחת יד מרדכי (ובהמשך גם שלוחת שדרות), מכינת יונתן – שלוחת סעד, מכינת דרך פרת – שלוחת ניר עם, ומכינת מיתרים לכיש – שלוחת גבים.
אבישי ברמן, מנכ"ל מועצת המכינות הקדם-צבאיות: "השותפות האסטרטגית עם בנק הפועלים היא צעד משמעותי במאמצינו להרחיב את פעילות המכינות הקדם-צבאיות בחבל התקומה. אנו מודים לבנק על המחויבות, התמיכה והליווי, ובטוחים כי יחד נצליח להעניק לחניכים הזדמנויות וכלים שישרתו אותם לטובת החברה הישראלית כולה."

◼️ הצטרפו לחדשות כלכלה, נדל"ן הייטק ועסקים בווטסאפ לחצו כאן 

צילום: מועצת המכינות הקדם צבאיות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן