מבזקים
מדאיג: תושב הרשות הפלסטינית חצה את גדר ההפרדה – פרץ לרכב וגנב אותו מלב העיר רחובות בשורה לתושבי באר יעקב: העירייה גוזמת – ואת הסכך לסוכה אפשר לקחת בחינם סוכל ניסיון גניבת רכב: שוטרי קריית מלאכי עצרו במחסום חיזמא שוהה בלתי חוקי אשדוד: צעיר כבן 20 נדקר ברחוב שלמה בן יוסף נעדר בסיכון אותר כשהוא בריא ושלם יהודה אבידן הודיע: הילולת מרן הרב עובדיה יוסף זצ״ל בבנייני האומה בוטלה פינוי־בינוי גדול בבאר שבע מתקדם לתכנון: כ־400 דירות במקום 64 לקראת יום כיפור: הנחיות מד״א לצום בטוח, לרכיבה על אופניים ולמצבי חירום שינוי במיחזור הנייר במודיעין: המכלים הכחולים עוברים מהבניינים לעמדות ברחבי העיר שלושה שבועות של חסימות ברחוב יהלום במודיעין: גם הגישה לחניוני הבניינים תיחסם שוק ארבעת המינים ייפתח ביבנה לקראת סוכות – הכניסה חופשית שבוע של חסימות ברחובות: עבודות הקו הכחול ישבשו את התנועה בלילות עד יום חמישי נוסעים מנתניה לכיוון השומרון? כביש 557 ייסגר מחר לסירוגין תושב ראשון לציון נעדר בסיכון – נראה לאחרונה בכפר סבא פרשת פרינוק: תושב באר שבע נאשם שהרעיל מחיות תינוקות בירושלים – שתי צנצנות מורעלות נוספות אותרו 22 חשודים נעצרו בערערה בנגב – M-16, אקדח ונשק מאולתר נתפסו הורשע בהברחת נשק מירדן – וכעת המדינה דורשת מתושב הנגב לשלם 105 אלף שקל על פינויו במסוק תושבי באר שבע ואילת בדרך לכתב אישום בפרשת רשת בינלאומית לסחר בנשים מנעול נפרץ ומנתק נסגר במכוון: שיבושי חשמל במיתר וביישובי הסביבה צו חדש של כבאות והצלה: איסור הדלקת מדורות והבערת אש בשטחים פתוחים ברחבי הארץ

מיזם תיירות חדשני בגדרה – סיור דיגיטלי באמצעות מציאות רבודה

המיזם החדש עתיד לשדרג את חוויית התיירות במושבה: במסגרת המיזם, יפותח סיור דיגיטלי מתקדם, שיכלול אלמנטים של מציאות רבודה ומידע עשיר למבקרים.

המועצה המקומית גדרה החלה לקדם השבוע פיתוח מיזם תיירות חדשני, בשיתוף פעולה עם הסטודנטיות יובל נוח וניקול ברשדסקי מהפקולטה לטכנולוגיית למידה מהמכון הטכנולוגי חולון (HIT).

המיזם החדש עתיד לשדרג את חוויית התיירות במושבה: במסגרת המיזם, יפותח סיור דיגיטלי מתקדם, שיכלול אלמנטים של מציאות רבודה ומידע עשיר למבקרים.

במסגרת הפרויקט, הסטודנטיות יובל וניקול בחרו לקחת חלק בפרויקט התיירות של גדרה – על ידי פיתוח סיור דיגיטלי, אשר מציע מבט מרתק על ההיסטוריה והמורשת של המושבה בדרך חדשנית ומתקדמת.

הסיור יאפשר לתיירים ולמבקרים לחוות את אתרי גדרה בצורה אינטראקטיבית, בשילוב מציאות רבודה והעשרת המידע על המקומות המרכזיים במושבה, כגון תל קטרה, מוזיאון גדרה ועוד.

הסטודנטיות יעבדו על הפרויקט הנ"ל בהתנדבות מלאה ובמסגרת תכנית הלימודים שלהן.

יריית הפתיחה של הפרוייקט החלה השבוע, בסיור משותף אותו הובילו חברות המועצה שרה מדר ומלי לוי ומנהלת מוזיאון גדרה, יפעת ברנשטיין.
ובמקביל, בחודשים האחרונים הנהלת המועצה המקומית גדרה ממשיכה לקדם את התיירות במושבה – באמצעות תקצוב חדש למוזיאון, שיתופי פעולה עם גופי תיירות וממשרדי ממשלה, חיזוק קשרים עם עסקים מקומיים ועוד.

ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו: "גדרה היא מושבה עם היסטוריה עשירה, אך החדשנות זורמת בעורקינו. יחד עם הסטודנטיות ניקול ויובל מהמכון הטכנולוגי חולון אנו זוכים להזדמנות להפוך את המורשת הזו לנגישה ומרתקת עבור הדורות הבאים. הסיור הדיגיטלי לא רק יחבר את המבקרים לעברנו, אלא גם יציב את גדרה בחזית החדשנות התיירותית. אני מודה לשותפים שלנו ב-HIT ולכל העוסקים במלאכה על פרויקט מרגש זה".

◼️ הצטרפו לחדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: המועצה המקומית גדרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן
דילוג לתוכן