מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

פרשת החניון בהורוביץ | עמי פיינשטיין צילם את עצמו: "לא תקבלו את האדמה שלי, אני מחזיר אותה לערבים בזרנוגה, לא מגיע ליהודים אדמות כאלה, לא מגיע למכללת פרס אדמות כאלה"

סאגת עמי פיינשטיין והאדמות בפארק הורוביץ והמרכז האקדמי פרס נמשכות גם הבוקר (ראשון) כאשר סגן ראש העיר לשעבר פרסם סרטון, כשהוא בדרכו לבית החולים וממלמל מתוך אמבולנס: "כולם רוצים להרוג אותי לא תנצחו אותי… לא תקבלו את האדמה שלי, לא תקבלו אותה, אני מחזיר אותה לערבים בזרנוגה, אני מבקש: סעו לכפר בעזה, אני רוצה שערבים בזרנוגה יבואו לגור פה… אני מוכר להם חזרה את כל האדמות, לא מגיע ליהודים אדמות כאלה, לא מגיע למכללת פרס אדמות כאלה, לא מגיע למלול – שיחזור מאיפה שהוא בא… נראה מה המלך חסן יתן לו…".

בחשבון הפייסבוק שלו כתב פיינשטיין דברים קשים מאוד: "לאחר יומיים בבית חולים במחלקה לניתוחי חזה ולב ירד לי פלאות הלחץ דם. אני מרגיש מוגן בבית החולים מהממסד וראש העיר שרודפים אחרי במטרה לגזול לי את האדמה. אחרי יומיים פתחתי את הסרטים באייפד והתגלה לי סרט מזעזע בו החברה ממגן דוד נהגי האמבולנס קושרים אותי באמבולנס כמו בכותונת משוגעים ומונעים ממני לשתות מים במטרה לחסל אותי. ראש העיר ראש המאפיה רוצה לחסל אותי פיזית. אני מצווה על הילדים שלי: אל תהיו פראיירים אם יקרה לי משהו, אני מצווה עליכם להכריז על נקמת דם ולהתנהג כמו הערבים בארץ ולנקום את דמי ממשפחת מלול.

"תתייעצו עם השייח של אבו גוש איברהים ג’אבר. הסבא שלו היה חבר של סבא עמינדב ויש ברית דמים ביננו. תנקמו את דמי לפי מנהג הארץ הזאת ולא על פי החוקים שקיימים היום במדינת ישראל. סבא שלי חינך אותי ואמר: עברתי את הטורקים, עברתי את האנגלים ונעבור גם את הישראלים, אז שהייתי צעיר לא הבנתי אותו וצחקתי ממנו, היום אני מבין למה התכוון. אני זמני בעולם הזה, האדמה ניצחית והיא שייכת למשפחת פינשטיין בדין. קנינו אותה ב1915 מערביי זרנוקה ולא מלול ולא אף בן זונה אחר ייקח לכם את האדמה, תלחמו עליה בנשק עד אחרון הפיינשטנים. זה שלנו!!!! אני מצפה שחבר כנסת ירים את הכפפה ויעלה שאילתה נגד שר הפנים אריה דרעי שמלול הוא שליחו. הוא שתול של ש"ס בתוך הליכוד. הוא גיס חמישי של אריה דרעי בליכוד עוד לא הבנתם? ואם לא כנראה אסיים את חיי השבוע. בגלל שהם רצחו אותי כדי לקחת לכם את האדמה.

"תהיו חזקים ילדים שלי מאור עוז דבורה מתן ויעקב. חינכתי אתכם להיות אזרחים למופת במדינה. באתם מאוסטרליה לעשות צבא ואפילו לא הייתם צריכים. הייתם משוחררים על פי חוק אבל באתם מרצונם ותראו מה ראש העיר עושה לכם. טעיתי. חשבתי שהוא חבר. תלחמו על האדמה הזאת בנשק כמו שנלחמו אבותיכם מול הערבים מול הטורקים מול האנגלים ועכשיו מול המלולים. כולם זמניים בארץ הזאת, כולל השלטון, אתם הנצחיים. הקרקע הזאת שלכם בדין. תפנו לבית הדין הבינלאומי בהאג כמו שפונים ארגוני השמאל ותנצחו את הכלבים האלו שמשתמשים בסמכות לא להם. לא תנצחו אותי. אני אמשיך את המלחמה אחרי מותי באמצעות ילדי".

פרשת החניון בהורוביץ | סטודנטים במרכז האקדמי פרס: "בעלי החניון הפרטי חצו עוד קו אדום, חסמו את הכניסה לשטח שלהם ושוב הכתיבו לנו את סדר היום לפי מצב הרוח שלהם"

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן