מבזקים
שבוע של חסימות ברחובות: עבודות המטרונית יסגרו מקטעים מרכזיים בעיר בשעות הלילה מוצ״ש של עומסים וחסימות ברחובות: משחק הכדורגל ישבש את התנועה באזור האצטדיון שימו לב: שדרות שא נס בבאר יעקב ייסגר לתנועה – אלה השעות וההסדרים הבשורה לנהגים: הגשר החדש בכביש 446 נפתח לתנועה שלושה פצועים בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לקריית גת קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלום בוזגלו מאשדוד חיכיתם, שאלתם – והנה זה סוף־סוף מגיע: רמי לוי סטוק פותח סניף חדש בקניון רמלוד מזעזע: בן 17 מהמרכז נאשם במעשה מגונה בבת משפחתו בת ה-3.5 רכב עלה באש בפתח תקווה – כוחות הצלה הוזעקו 50 דקות וזה נגמר: הטירוף סביב המופע של מארינה ברחובות תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון מה עושים עם הילדים בסוכות ביפו? ארבע בכורות, קרקס ומופעי חוצות בחינם לקראת פסטיבל התמר בים המלח: פול טראנק ופטרה נפגשו באולפן – ויצאו עם שיתוף פעולה חדש מקריית גת לכנסת? יניב אשטמקר מצטרף לרשימה של גדי יברקן

הוועדה המקומית לתכנון ובנייה גבעת שמואל אישרה להפקדה תוכנית להתחדשות עירונית ברחוב הפלמ"ח

מדובר במהלך תכנוני חשוב אשר יהפוך את החזית הדרומית של רחוב הפלמ"ח לאזור מגורים איכותי, עם דגש על תכנון ציבורי מוקפד, שיפור תשתיות ויצירת מרחבים קהילתיים נגישים.

הוועדה המקומית לתכנון ובנייה גבעת שמואל אישרה להפקדה תוכנית חדשה להתחדשות עירונית ברחוב הפלמ"ח 4-8. התוכנית מהווה המשך לתוכנית התחדשות עירונית מאושרת שבקרוב תצא לביצוע ברחוב הפלמ"ח. שתי התוכניות יחד יאפשרו את הרחבת הרחוב הוותיק וחידושו.

התוכנית כוללת הריסה של שלושה מבני מגורים ישנים והקמת שלושה בניינים בני 9 קומות, שיכללו 54 יחידות דיור חדשות – לרבות דירות קטנות לזוגות צעירים ומשפרי דיור. בנוסף, התוכנית כוללת הקמה של גן ילדים בקומת הקרקע, שדרוג חזות הרחוב והרחבת דרך הולכי רגל, תוך שמירה על עקרונות תכנון עירוני בני קיימא והתאמה לתוכנית המתאר הכוללנית של העיר.

מדובר במהלך תכנוני חשוב אשר יהפוך את החזית הדרומית של רחוב הפלמ"ח לאזור מגורים איכותי, עם דגש על תכנון ציבורי מוקפד, שיפור תשתיות ויצירת מרחבים קהילתיים נגישים.

בנוסף, הוועדה אישרה תוכנית לתכנון מחדש של המתחם הציבורי ברחוב רמב"ם. התוכנית, שיזמה עיריית גבעת שמואל, נועדה לשדרג את השטח הציבורי בלב השכונה הוותיקה. במסגרת התוכנית יוסדרו מחדש המגרשים במקום, יורחבו זכויות הבנייה למבני ציבור, ויתווספו שימושים ציבוריים נוספים. במתחם יוקמו מבנה ציבורי חדש, פארק קהילתי וחניון ציבורי – במטרה להפוך את האזור למרווח, נגיש ומותאם לצרכים של התושבים."

 הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עמית וינברג אדריכלים ומתכנני ערים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעת שמואל

לחצו כאן
דילוג לתוכן