מבזקים
"לא ראיתי דבר כזה בארץ": סגן השר אלמוג כהן הצדיע לניהול החירום באשקלון – צפו בסרטון שר הביטחון באשדוד: "חוסן התושבים הוא המפתח ליכולת של צה"ל לנצח" הודעת דובר צה״ל בעקבות גל השמועות להתגברות הירי פיקוד העורף לאזרחים: החוסן שלכם חיוני לניצחון אשקלון: איים על שוטרים עם מסור – ובביתו נתפסו מאות גרמים של קנביס בצל המחסור בדם: אשקלון פתחה יום התרמה בבניין העירייה חוליית גנבי רכבים סוכלה בצפון ירושלים אזהרה לצרכנים: חשש לגלוטן בקמח עדשים וקמח חומוס שסומנו “ללא גלוטן” תרגיל חירום בנס ציונה: יחידות חילוץ יתאמנו בתרחיש נפילת טיל צמרת הסוכנות היהודית סיירה בראש העין: סיוע ותמיכה לתושבים שנפגעו מטילים 17 אתרי תקשורת חדשים יוקמו בבנימין: שר התקשורת בקרב חירום עם ראש המועצה נמל אשדוד מרחיב פעילותו: משרד התחבורה וחברת נמלי ישראל מקצים שטח תפעולי נוסף "סגירת חשבון" אלימה בירושלים: שני חשודים נעצרו לאחר שתקפו נהג אוטובוס בשני מקרים קריית מלאכי: מאות סלי מזון חולקו למשפחות הזקוקות לסיוע בתקופת החירום סוכלה הברחת כ-4.5 טונות של מוצרי חלב ללא פיקוח ממחלבה בחברון שיועדו לשיווק בישראל גם בימי חירום: כפר סבא ממשיכה בעבודות תחזוקה ושדרוג תשתיות תוך שמירה על בטיחות העובדים והתושבים יו״ר האופוזיציה ברחובות יניב מרקוביץ' קורא לשיפור שילוט ומידע על מקלטים ציבוריים נבלמה היוזמה לוועד עובדים בקרן לפיתוח קרית מלאכי: רק 36 חתימות לעומת הנדרש 180 הערכת מצב בגן יבנה: זמני מענה גבוהים בשיטור ובפיקוח – המשטרה והעירייה בוחנים שיפורים בן 40 מאשדוד איים על גרושתו בהודעות קוליות: "את תסבלי, אני מבטיח לך"

דרימליינר נוסף של אל על נוחת בישראל

המטוס ה-17 בצי הדרימליינר של אל על עושה את דרכו לישראל, בעיצוב חדש ונושא שם שמסמל אחדות ותקווה. המהלך משתלב בתוכנית ההתחדשות האסטרטגית של החברה ובחזונה לייצוג ישראל בגאווה בשמי העולם.

המטוס ה-17 בצי מטוסי הדרימליינר של אל על ינחת בישראל היום לפני כניסת השבת ויצטרף לצי המטוסים רחבי הגוף של החברה. מטוסים אלה משמשים בעיקר בטיסות טראנס אטלנטיות. מטוס הבואינג מדגם 787-9 נושא את השם "אחינו כל בית ישראל" – כשהוא מעוצב בצביעה החדשה של אל על שכבר קיימת בחלק ממטוסי ה-737 של החברה. העיצוב מעצים את צבעי אל על ואת דגל ישראל. המטוס הכולל 293 מושבים, יאפשר לאל על להגדיל את היצע מושביה ולתת מענה לביקושים הגוברים.

בשונה מ-45 מטוסי הנוסעים של אל על שקרויים כולם על שם ערים וישובים בישראל, הפעם בחרה החברה להעניק למטוס את השם "אחינו כל בית ישראל", ציטוט מהכתובים המבטא תפילה להשבת כל החטופים לישראל (ציטוט מלא: "אחינו כל בית ישראל הנתונים בצרה ובשביה העומדים בן בים ובין ביבשה המקום ירחם עליהם ויוציאם מצרה לרווחה ומאפלה לאורה ומשעבוד לגאולה"). שם המטוס נבחר כמחווה מרגשת המסמלת אחדות ותקווה.

צבעי הדגל הישראלי חודשו על זנב המטוס, והלוגו של אל על רוענן, כחלק מחזון החברה לחזק את הקשר עם הציבור הישראלי ולהציג את ישראל בגאווה בכל רחבי העולם. תהליך הצביעה מהווה חלק ממדיניות תחזוקה שוטפת ומיתוג מחודש לצי המטוסים של החברה. מעבר לשדרוג החזותי, הצביעה החדשה מספקת שכבת הגנה חיונית מפני קורוזיה, פגעי מזג האוויר ושחיקה טבעית, ומבוצעת בהתאם לסטנדרטים המחמירים של רשות התעופה האירופית (EASA).

במסגרת התוכנית האסטרטגית של אל על שפורסמה בשנת 2023 ועודכנה לאחרונה, אל על פועלת להגדלת צי מטוסיה והצערתם, להרחבת מפת היעדים, לצד שילוב טכנולוגיות חדשות, זאת במטרה לשדרג משמעותית את חווית השירות והטיסה, תוך שימת דגש על איכות הסביבה לפי מדדי ה-ESG העולמיים. במסגרת זו חתמה אל על על רכישה של עד תשעה מטוסי דרימליינר חדשים מדגם בואינג 787-9. במקביל, צי המטוסים צרי הגוף צפוי להתחדש ולגדול לאחר שבחודש אוגוסט 2024 הכריזה אל על על על עסקת ההצטיידות הגדולה בתולדותיה לפיה החברה תרכוש עד 31 מטוסים מדגם בואינג MAX737.

◼️ הצטרפו לחדשות תיירות בארץ ובעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות תעופה וטיסות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אל על

דילוג לתוכן