בלשי תחנת לב ת"א במרחב ירקון עצרו חשוד שתקף רוכב קטנוע באמצעות אלה וגרם לו לחבלה של ממש בתחנת לב ת"א נפתחה חקירה בעקבות דיווח על תקיפה חמורה של רוכב קטנוע במרכז העיר, שהובילה לאיתורו ולמעצרו של חשוד, תושב חולון, שתקף את הרוכב באלימות קשה באמצעות אלה מברזל.
על פי החשד, בתאריך 23.5.25 בשעות הערב, לאחר מגע שנוצר ככל הנראה בין רוכב קטנוע למראת רכב פרטי, פתח נהג הרכב בנסיעה פראית לעבר הרוכב, עצר את רכבו, יצא ממנו כשהוא אוחז באלה מברזל, והכה את הרוכב בראשו. הרוכב נפגע באורח קל(ע"פ גורמי רפואה) אך נגרמו לו חבלות של ממש והוא נזקק לטיפול רפואי.
חוקרי תחנת לב ת"א הפעילו אמצעים טכנולוגיים מתקדמים והצליחו לזהות את החשוד. לאחר קבלת צו מעצר מבית משפט השלום בתל אביב, פעלו בלשי התחנה לאיתורו ואיתרו את החשוד בן 40 תושב חולון, אשר הועבר לחקירה בתחנה.
בתום חקירתו נכלא החשוד, והיום הוא יובא לדיון בעניינו בבית המשפט.
הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









