בעקבות המצב הביטחוני, להלן הוראות והנחיות הקשורות בשירותי הדת בעיר מאת הרב אלירם כהן יו"ר המועצה הדתית
1. בתי הכנסת – לפי הנחיות פיקוד העורף לא יתקיימו תפילות בבתי הכנסת בשבת הקרובה.
2. מקוואות נשים – בכל המקוואות בעיר ישנו מרחב מוגן בסמוך ובגודל מתאים, ולכן המקוואות יהיו פתוחים כרגיל. במקרה של אזעקת אמת: יש להישמע להוראות הבלנית.
3. המועצה הדתית והרבנות הראשית יהוד – מונוסון, מבקשים מכם, אנא הרבו בתפילות לשלומם של חיילי צה"ל ותושבי מדינת ישראל, ה' הטוב ישמע את תפילותיכם ונזכה לבשורות טובות.
שבת מבורכת ושקטה..
◼️ הצטרפו לחדשות יהוד מונוסון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









