מבזקים
ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד

מדיקל קר בבת ים, מפנה 40 מיטות לטובת מטופלים מבתי חולים אחרים

בחודשים האחרונים טופלו כבר מאות צעירים בשתי מחלקות השיקום הפעילות, תוך קליטה מוצלחת והסתגלות מהירה של הצוות הרב-תחומי לתמהיל החדש. במקביל חלה גם עלייה משמעותית במחלקות שיקום היום של הצעירים לאחר פגיעות נוירולוגיות ואורטופדיות.

בעקבות המצב הבטחוני ואירועי אר"ן רבים שאירעו בימים האחרונים, בית החולים השיקומי מדיקל קר בבת ים פינה 40 מיטות אשפוז לטובת חולים שיופנו מבתי חולים אחרים.

שאולי הרציק פז מנכל בית החולים: עם השלמת מערך השיקום, הפכנו לבית החולים השני בגודלו בארץ לשיקום כללי. לכן, מיד עם הסלמת המצב, קיבלנו פניות רבות מבתי חולים באיזור ונערכנו לקלוט מטופלים רבים בשלבי שיקום שונים. צוות הרופאים והסיעוד מוכן לספק טיפול שיקומי מקיף, פיזי ונפשי, על מנת להקל מהעומס של בתי החולים הציבוריים ולאפשר להם להתפנות ולטפל בפצועים"

בית החולים האינטגרטיבי מדיקל קר השלים לאחרונה את מערך השיקום, לאחר הוספת שלוש מחלקות חדשות ומתקדמות לשיקום צעירים בהשקעה של כ-30 מיליון ₪. עם פתיחת המחלקות יהפוך בית החולים לשני בגודלו בארץ בשיקום צעירים בגילאי 18 עד 65.
שלוש המחלקות החדשות הן כוללות 105 מיטות אשפוז חדישות בחדרים מרווחים המאפשרים לינה של מלווים, ומתפרשות על שטח כולל של 5,500 מ"ר. בנוסף, הושק מרכז טיפולים אינטגרטיביים בשטח של 1,500 מ"ר, בהשקעה נוספת של כ-2 מיליון ש"ח, המעניק תמיכה רגשית מתקדמת ושירותי אשפוז יום משלימים לתהליך השיקום.

בחודשים האחרונים טופלו כבר מאות צעירים בשתי מחלקות השיקום הפעילות, תוך קליטה מוצלחת והסתגלות מהירה של הצוות הרב-תחומי לתמהיל החדש. במקביל חלה גם עלייה משמעותית במחלקות שיקום היום של הצעירים לאחר פגיעות נוירולוגיות ואורטופדיות.

מערך השיקום במדיקל קר מציע פרוטוקולי טיפול חדשניים ואישיים, המשלבים טיפול פיזי רב-תחומי (נוירולוגי, אורתופדי ופגיעות ראש) עם טיפול רגשי ופסיכולוגי מותאם אישית לכל מטופל. המטרה היא לשפר באופן משמעותי את איכות החיים של המטופלים ולהשיב אותם לתפקוד מרבי. התהליך הטיפולי כולל שימוש באפליקציה חדשנית לניטור מדדים פיזיולוגיים ורגשיים, המאפשרת מעקב רציף אחר התקדמות המטופל ושיפור התחושות הנפשיות.

לצד מחלקות האשפוז, פועל מרכז טיפולי אינטגרטיבי הכולל עשרה חדרי טיפול מתקדמים, המיועדים למענה על טראומה, חרדות ומצבי לחץ. המרכז מאויש על ידי צוות רב-תחומי של 30 מטפלים מנוסים, המשתמשים בשיטות טיפול חדשניות ויעילות שנבדקו לאורך שלושה עשורים.

 הצטרפו לחדשות בריאות ורפואה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אנטון פילין

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של בת ים

לחצו כאן
דילוג לתוכן