סכסוך רומנטי? חשד כי גבר ניקר את ארבעת גלגלי המכונית של האקסית

תושב אילת נעצר בחשד להשחתת רכוש ואיומים – המשטרה טוענת לרקע רומנטי שהתדרדר

היום [שלישי] עצרה משטרת אילת תושב אילת בן 27, בחשד להשחתת רכוש ואיומים כלפי קולגה בעבודתו. על פי החשד, החשוד הגיע למקום מגוריה של המתלוננת, ניקר ארבעה גלגלים של רכבה ואיים עליה.

לפי המשטרה, מדובר בסכסוך בין בני זוג לשעבר, שהקשר הרומנטי ביניהם נמשך מספר חודשים והסתיים במריבה חריפה. טוען המעצרים, רס"מ ירין ברמי, ציין בדיון כי לחשוד עבר פלילי עשיר הכולל הרשעות בעבירות אלימות, כאשר לפחות אחד מהעונשים הקודמים כולל מאסר על תנאי בר הפעלה.

במהלך הדיון שנערך בפני השופט ניר שנידרמן בבית משפט השלום באילת, טען סנגורו של החשוד כי מדובר בתלונת שווא מצד אישה עמה נמצא בסכסוך במקום העבודה. לדבריו, החשוד שיתף פעולה באופן מלא עם החוקרים, מסר את מכשיר הטלפון האישי שלו והקוד לפתיחתו, ואף מסר גרסה מסודרת – שעד למועד הדיון טרם נבדקה ע"י החוקרים.

עוד הוסיף כי החשוד נעצר ברחוב – ולא ליד רכבה של המתלוננת או בביתה – וטען כי אין כל ראיה ממשית המקשרת אותו למעשה.

השופט שנידרמן עיין בחומרי החקירה, לרבות דוח סודי שהוגש לו, וציין כי קיים חשד סביר ברמה הנדרשת בשלב זה. לדבריו, המשטרה מבקשת לבצע מספר פעולות חקירה, ביניהן עימות בין החשוד למתלוננת, שנמצאת כעת מחוץ לעיר אילת. על כן, השופט קבע כי יש להיעתר לבקשת המשטרה באופן חלקי – והאריך את מעצרו של החשוד בשלושה ימים, עד ליום חמישי, 3 ביולי 2025.

 

◼️ הצטרפו לחדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: שאטרסטוק, ארכיון

דילוג לתוכן