מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026

אילת: נהג במהירות מופרזת בכביש 90 – המדינה מבקשת לשלול את רישיונו עד תום ההליכים

על פי כתב האישום, הנהג נתפס ביום האירוע בכביש 90, סמוך לקילומטר 42, כשהוא נוהג ברכב מסוג סיאט במהירות החורגת ב-68 קמ״ש מהמותר. מדובר בכביש בין-עירוני עמוס בתנועה, והנהיגה במהירות כה גבוהה נחשבת למסוכנת במיוחד.

בבקשה שהוגשה לאחרונה לבית המשפט לתעבורה באילת, עתרה המדינה לפסול את רישיון הנהיגה של תושב מג'דל שמס, עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו – ואף מעבר לשישה חודשים – זאת בעקבות נהיגה במהירות מופרזת של 158 קמ״ש במקום בו המהירות המרבית המותרת היא 90 קמ״ש בלבד.

על פי כתב האישום, הנהג נתפס ביום האירוע בכביש 90, סמוך לקילומטר 42, כשהוא נוהג ברכב מסוג סיאט במהירות החורגת ב-68 קמ״ש מהמותר. מדובר בכביש בין-עירוני עמוס בתנועה, והנהיגה במהירות כה גבוהה נחשבת למסוכנת במיוחד.

התביעה טוענת כי בידי המדינה ראיות חזקות להוכחת האישום – בהן דוח שוטר, תיעוד ממצלמת גוף ומדידות מהמכשור המאושר. עוד נכתב כי נסיבות העבירה וחומרתה מעידות על מסוכנות תעבורתית ממשית, וכי החזרת הרישיון לנהג עלולה לסכן את שלום הציבור.

בבקשה צוטטה פסיקה של בית המשפט המחוזי בירושלים, לפיה "מהירות מופרזת היא מתכון בטוח לתאונות דרכים, ועל בית המשפט לקיים את חובתו ולהבהיר לנהגים פורעי חוק שאין מדובר בהמלצה, אלא בדרישה מחייבת שצידה ענישה מרתיעה".

הנהג, כך נטען, נוהג מאז שנת 2005, אך בהתחשב בנסיבות האירוע, המדינה מבקשת להאריך את פסילתו מעבר ל-6 חודשים, עד לסיום מלא של ההליך.

דיון בנושא צפוי להתקיים בבית המשפט לתעבורה באילת בתקופה הקרובה.

 

◼️ הצטרפו לחדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן