מבזקים
מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור פרשת מחיות התינוקות המורעלות בירושלים: משרד הבריאות אוסר על שני סניפי "זול ובגדול" למכור מזון ותמרוקים זוג הורים ובתם התינוקת נפצעו בתאונה, סמוך לצומת מבקיעים בן 23 נפצע בינוני בתאונה באשדוד בין שני כלי רכב קבלת פנים לתינוקות החדשים: קריית אונו משיקה את Baby Ono מתחנת מד״א בתל אביב לבית העלמין בחולון: נפרדים מנצח ישראל ישראל טוב ז״ל אשדוד: פועל בן 24 חולץ מבור לאחר קריסת אדמה – מצבו קשה המרפאה הגיעה עד הבית: שורדי שואה ביהוד קיבלו בדיקות עיניים במקום מגוריהם

אחרי מתקפת הטילים מאיראן: חניכי "חינוך לפסגות" בלוד יצאו לארוז מאות סלי מזון לנזקקים

עומר פיקהולץ, מנכ"ל עמותת חינוך לפסגות: "אין תחליף למפגש הישיר של בני הנוער עם העשייה החברתית בשטח"

בסוף השבוע שעבר, מיד אחרי החזרה לשגרה מהימים המתוחים של מתקפת הטילים האיראנית, יצאו בני ובנות הנוער של עמותת "חינוך לפסגות" מלוד לפעילות התנדבותית מיוחדת.

במסגרת שיתוף פעולה עם עמותת "חסדי עירית", ארזו החניכים 450 סלי מזון שחולקו למשפחות נזקקות בעיר. הפעילות נערכה כחלק ממסגרת הקיץ של העמותה, שמפעילה תוכניות חינוך למצוינות בפריפריה החברתית-גיאוגרפית של ישראל.

ב"חינוך לפסגות" רואים בהתנדבות ערך חינוכי מרכזי שמחזק אחריות חברתית, מעורבות ונתינה. עמותת "חינוך לפסגות" פועלת כבר 25 שנה, ב-55 מוקדים ברחבי הארץ, במטרה לצמצם פערים וליצור שוויון הזדמנויות לילדים ונוער בפריפריה — דרך חינוך, העצמה ופעילות חברתית כמו זו שנערכה השבוע.

עומר פיקהולץ, מנכ"ל עמותת חינוך לפסגות: "אין תחליף למפגש הישיר של בני הנוער עם העשייה החברתית בשטח. כשהם יוצאים מהבית, במיוחד אחרי ימים של סגירות ולחץ במקלטים, פוגשים את הקהילה, רואים במו עיניהם מי צריך עזרה ותורמים מהזמן והלב שלהם – זה רגע שמעצב תודעה וערכים. יש כאן ערך כפול: הם גם נותנים לחברה וגם מחזקים את עצמם, את הביטחון ואת תחושת השייכות שלהם. מבחינתנו, זה חינוך אמיתי – לגדל דור שרואה את האחר ורוצה להשפיע לטובה על החברה שהוא חלק ממנה".

אולגה איבטולין, חניכה בחינוך לפסגות לוד, סיפרה: "היה לי מאוד כיף. הייתי שמחה לחזור להתנדב שוב — לא רק שעזרתי, צחקתי וגיליתי דברים על עצמי ועל הכוח של קהילה, גם הכרתי אנשים חדשים".

 

◼️ הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות חינוך ואקדמיה  בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: חינוך לפסגות

דילוג לתוכן