מבזקים
חולה חצבת אותר במתחם התרמת דם בגבעת שמואל חברת החשמל שיקמה את רשת החשמל בדימונה לאחר פגיעת טיל איראני פרשת ריגול חמורה בירושלים: שני צעירים נעצרו בחשד למגע עם מודיעין איראני טקס מכירת החמץ המסורתי באור יהודה: השנה במרחב המוגן! מוקדי הגעלת כלים ושריפת חמץ ברחבי העיר: מודיעין נערכת לפסח מרפאת מכבידנט ביבנה עוברת למשכן חדש בקריית גת מעדכנים כי אין נפגעים מהמטח האחרון מודיעין: כל עדכוני החירום עכשיו בערוץ וואטסאפ רשמי תל אביב: פטורים מהיטלים והקמת עגלות קפה זמניות לעסקים שנפגעו במלחמה מענה ללילות מתוחים: בת-ים פתחה מרכז לילה מוגן לוותיקים ולאנשים עם מוגבלויות ביקוש גבוה בשדה דב: 66 דירות נמכרו בכ-300 מיליון שקל בפרויקט "זוהי תל אביב" בדרך לגמר הבינלאומי: תלמידי גולדווטר מאילת שוב על המפה בן 24 ממזרח ירושלים פרץ לעסק באילת וגרם לנזק כבד גבעת שמואל מצדיעה למתנדבים: הרמת כוסית חגיגית והוקרה על פעילות בזמן המלחמה לקראת פסח: הרמת כוסית מרגשת למתנדבי איחוד הצלה בקריית מלאכי מחווה לחג באשדוד: שכר מלא גם למדריכי חוגים למרות השבתת הפעילות תחת מטחי האזעקות: אשדוד בהערכת מצב יומית עם שר האנרגיה מבאר שבע לזום: תלמידי תיכון רגר מלמדים ערבית ומחברים בין דורות הצית כנסייה – וישלם מיליונים: המדינה ניצחה בתביעה נגד המורשע אחרי לילה דרמטי: הכנסת אישרה הטבות מס ליישובים מאוימים

פרשת האונס הקבוצתי בקפריסין | שני העצורים מרחובות ששוחררו ביום חמישי, בילו את השבת הראשונה מחוץ לכלא; קרוב משפחה: "הוא מרגיש טוב ומצפה לגיוסו הקרוב"

ימים לא פשוטים עברו על משפחות החשודים אשר נעצרו בפרשת האונס הקבוצתי באיה נאפה, במהלך חופשתם, בהם שני תושבים מרחובות – אחד מהם ממשפחה מוכרת מאוד.

כזכור, חמישה מהם נעצרו בחשד לאונס הצעירה הבריטית בבית מלון בקפריסין שוחררו ממעצר ביום חמישי ואף הספיקו להגיע לישראל. למעשה, לאחר המעצר והימים הקשים שעברו, הייתה זו עבורם השבת הראשונה. לדברי קרוב משפחה, מדובר ב"ילד בוגר ורגוע מטבעו, ילד חכם מאוד. מאז המקרה, אבא שלו היה איתו כל השבוע ודאג לו לייצוג משפטי הכי טוב שאפשר. לשמחתנו הוא שוחרר, מאז שהגיע לישראל הוא הספיק לנוח מעט ואכל צהריים אצל הסבתא. הוא נמצא בחיק משפחתו וחבריו, מרגיש טוב ומצפה לגיוסו הקרוב, שיתרחש בעוד שבועיים".

לשאלה כיצד נלקח לחקירה השיב: "הם היו מספר חברים מרחובות בחדר סמוך וכלל לא שמעו על מה שקרה עד שהמשטרה המקומית פרצה לחדרם ולקחה אותם לחקירה. לקחו אותם לחקירה ורק אותו השאירו בנפרד, החברים שלו שוחררו מיד לאחר החקירה ואותו לקחו למעצר. זה היה ממש מעצר הזוי, הוא אף פעם לא ראה את המתלוננת ובכלל לא הכיר את שאר הישראלים המעורבים".

מכתב החשדות עולה כי החשודים החזיקו את המתלוננת בכוח ואנסו אותה, עד שהצליחה להימלט מהחדר בעודה עירומה. בגרסתה סיפרה המתלוננת כי פגשה חבר וחברה, סיפרה להם את שאירע – והם לקחו אותה למרפאה. בהמשך סייעו לה להגיש תלונה במשטרה. לפי החברה, בעדות שפורסמה ב"דיילי מייל" הבריטי, "היא הייתה בדמעות ובמצוקה גלויה וסיפרה שאולצה לשכב עם כל החשודים לפי התור. היא אמרה לי מיד שהיא הסכימה לשכב עם אחד מהגברים הישראלים, ואז כל האחרים רצו לתוך החדר".

דילוג לתוכן