מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

בשורה אדירה לאשדוד: השר בן גביר בישר על צירוף העיר לרשימת היישובים הזכאים לרישיון נשק

השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן גביר, הגיע היום (רביעי) לביקור וסיור בשוק המרכזי באשדוד, ובמהלכו בישר לתושבים על צירופה של העיר לרשימת היישובים הזכאים לרישיון נשק אישי – במסגרת רפורמת הנשק הרחבה שמוביל במשרדו.

השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן גביר, הגיע היום (רביעי) לביקור וסיור בשוק המרכזי באשדוד, ובמהלכו בישר לתושבים על צירופה של העיר לרשימת היישובים הזכאים לרישיון נשק אישי – במסגרת רפורמת הנשק הרחבה שמוביל במשרדו.

במהלך הסיור התקבל השר בחום רב, כאשר עשרות תושבים בירכו אותו, הודו לו על ההחלטה, וחיזקו את ידיו על מאמציו לחיזוק תחושת הביטחון ברחבי הארץ.

השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן גביר:

"אשדוד היא עיר אסטרטגית ויקרה מאוד ללבי. רפורמת הנשק שאנחנו מובילים כבר הצילה חיים רבים והוכיחה את עצמה בשטח. היא נועדה לאפשר לאזרחים שומרי חוק להגן על עצמם, על ילדיהם ועל הקהילה שלהם. נמשיך להרחיב את הרפורמה, נמשיך לחזק את כיתות הכוננות, ונמשיך לשים את הביטחון של האזרחים בראש סדר העדיפויות. אני מברך ומחזק את ראש העיר אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי, על שיתוף הפעולה. אני יודע כמה אכפת לו מחיזוק הביטחון בעיר – והיום זהו צעד נוסף למען תושבי אשדוד היקרים."

ראש העיר אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי: "אני מודה לשר בן גביר על ההחלטה. אשדוד נמצאת במקום הראשון בישראל בביטחון, הודות לשיתופי הפעולה עם המשטרה, ותפיסת הביטחון העירונית הכוללת והצבתו של האזרח במרכז. נמשיך לפעול יחד כדי לתת תחושת הביטחון האישי של תושבי העיר, שחלקם פועלים יחד איתנו בכיתות כוננות שהוקמו לאחר שבעה באוקטובר".

כזכור, מאז תחילת רפורמת הנשק, הונפקו כבר למעלה מ-215,000 רישיונות נשק חדשים. המהלך באשדוד מצטרף לשורת ערים נוספות שכבר הוכרו כיישובים זכאים לנשק, במסגרת הרפורמה שמוביל השר בן גביר – ובהן: אשקלון, חצור הגלילית, טבריה, בית שאן, שדרות, אופקים, נתיבות, אלעד, שכונות נרחבות בראש העין, בירושלים, במודיעין ועוד.

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן