מבזקים
בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026 אור יהודה: רכב עלה באש ברחוב שלום עליכם; את מי מנסים לחסל?

ראש עיריית לוד: "ישראל מעודדת חיסול ערביי ישראל – זה נוח לה"

יאיר רביבו בהתבטאות חריפה על רקע מקרה רצח בלוד: "כל ערבי-ישראלי הוא בפוטנציאל לרצוח או להירצח – והמדינה נותנת לזה חסות"

לוד: ראש עיריית לוד, יאיר רביבו, האשים הבוקר את מדינת ישראל בהתעלמות ואף בעידוד האלימות הגואה בחברה הערבית. בראיון חריף שהעניק לתוכנית "קלמן ליברמן" ב"כאן רשת ב'", קבע רביבו כי "כל ערבי-ישראלי הוא בפוטנציאל לרצוח או להירצח – והמדינה נותנת לזה חסות. ישראל מעודדת את חיסול ערביי ישראל – זה נוח לה. נמאס לה לחיות עם הרבה ערבים".

ההתבטאות הקשה של ראש העיר מגיעה על רקע אירוע רצח אכזרי שאירע אמש בעיר, בו נרצחה אישה כבת 60 בביתה. רביבו הוסיף בדבריו כי "גם אם יירצח ערבי ישראלי כל 10 דקות – זה לא יעניין אף אחד".

דבריו של רביבו מעוררים סערה ומציפים שוב את הדיון הציבורי סביב אוזלת היד בטיפול באלימות בחברה הערבית ובמדיניות הממשלה בנושא.

לראיון המלא עם יאיר רביבו ניתן להאזין כאן

 

◼️ הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן