היום אחר הצהריים, ספריית מרכז קהילתי שפירא תהפוך למסילת הרכבת הכי דמיונית שיש, עם שעת סיפור שתבטיח חוויה בלתי נשכחת לקטנטנים. הסיפור הנבחר, "איתמר מטייל על הקירות", ייקח את הילדים בגילאי 3 עד 7 למסע קסום שיכלול טיסה עם עפיפונים מעל גבעות ירוקות, צלילה אל לב ג'ונגל מסתורי, ואפילו מפגש מרגש עם אריות אמיצים.
שעות הסיפור במרכז הקהילתי שפירא הן כבר מסורת אהובה, המושכת אליה עשרות ילדים והורים בכל פעם. זו הזדמנות נפלאה לנתק את הילדים מהמסכים ולהכניס אותם לעולם קסום של ספרים, דמיון ויצירתיות.
העלות הסמלית לאירוע היא 10 ש"ח לילד, כאשר מלווה נכנס בחינם! התשלום יתבצע במזומן בכניסה לשעת הסיפור.
◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








