ליאור דבח, בעלה של ספיר אביסרור, פרזנטורית מותג התכשיטים הבינלאומי Pandora, הגיע לאחרונה לחנות בקניון הזהב במטרה לבחור עבורה מתנה אישית ומרגשת לכבוד ט"ו באב.

במהלך הביקור, ליאור הופתע לגלות שספיר הסתתרה כל העת מאחורי הקלעים במחסן החנות, והעבירה לו מסרים דרך יועצת המכירה לגבי המתנה האידיאלית עבורו. כך נחשף הפער המרגש בין מה שספיר אמרה שהיא רוצה לבין מה שבאמת יגרום לה אושר.
למזלו של ליאור, צוות פנדורה היה שם בדיוק כדי לכוון ולעזור לו לבחור את המתנה המושלמת שתפתיע ותשמח את ספיר במיוחד.
הקמפיין החדש של Pandora לקראת ט"ו באב יעלה בקרוב, עם המסר העמוק והמדויק: "יש את מה שהיא אומרת לך שהיא רוצה, ויש את מה שאתה אמור להבין – פנדורה."
◼️ חדשות לייף סטייל-טיפוח, אופנה, עיצוב בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











