שוק הנדל"ן ברחובות ממשיך להיות דינמי, עם מגוון עסקאות המתבצעות ברחבי העיר. הנתונים מהשבועות האחרונים, כפי שנמסרו מסוכנות הנדל"ן "דיור פלוס", חושפים טווח רחב של מחירים וסוגי נכסים, החל מדירות קטנות במרכז ועד פנטהאוזים יוקרתיים.
על פי הנתונים, נראה כי יש ביקוש לדירות בגדלים שונים:
- ברחובות הפלמ"ח, דירת 2.5 חדרים בשטח של כ-40 מ"ר נמכרה ב-1,575,000 ש"ח.
- ברחוב הרצל, דירת 4 חדרים בשטח 100 מ"ר נמכרה ב-1,860,000 ש"ח.
- ברחובות הגרא ומשה מזרחי, דירות 3 חדרים בשטח של 80-85 מ"ר נמכרו במחירים שנעו בין 1,700,000 ש"ח ל-2,175,000 ש"ח.
בשוק היוקרה, נרשמו עסקאות מרשימות:
- ברחוב שפינוזה 24, דירת 5 חדרים חדשה בשטח 130 מ"ר עם מרפסת, שתי חניות ומחסן נמכרה ב-4,150,000 ש"ח.
- ברחוב פלדי 11, דירת 5 חדרים בקומה גבוהה בשטח 130 מ"ר עם מרפסת, חניה ומחסן נמכרה ב-3,050,000 ש"ח.
- ברחוב ויצמן 31, מיני פנטהאוז 5 חדרים בשטח 150 מ"ר עם שלוש מרפסות נמכר ב-3,800,000 ש"ח.
הנתונים מראים כי למרות עליית הריבית, שוק הנדל"ן ברחובות עדיין פעיל. יש ביקוש יציב לדירות קטנות ובינוניות, בעיקר מצד זוגות צעירים ומשקיעים, לצד עסקאות יוקרה שמתבצעות באזורים מבוקשים. פרויקטים חדשים רבים נבנים בעיר, ומציעים דירות במפרט גבוה שמושכות קונים המעוניינים לשדרג את דירתם או לעבור לדירה חדשה עם ממ"ד ותשתיות מודרניות.
שילוב של פיתוח עירוני מואץ, מיקום מרכזי וקרבה למוסדות אקדמיים ומדעיים כמו מכון ויצמן והפקולטה לחקלאות, הופכים את רחובות לאטרקטיבית עבור מגוון רחב של אוכלוסיות. נראה כי מגמת העלייה בביקוש תמשיך ללוות את העיר גם בחודשים הקרובים.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








