מבזקים
בפעם השלישית בפחות מיממה: שוב נפילות בגבעתיים, רמת גן ופתח תקווה מטח כבד נוסף למרכז: שוב פגיעות בתל אביב, רמת גן, פתח תקווה ובני ברק צו סגירה לעסק בהרצליה שבו נרצח גבר ונפצע קטין לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי ראשון לציון: רוכב אופנוע כבן 50 נפצע קשה בתאונה עם רכב פרטי אשדוד: הערכת מצב יומית בראשות ראש העיר על רקע מבצע "שאגת הארי" אשדוד, רחובות וראשון לציון: שלוש זירות מוות טראגיות עם צאת חג הפסח ירושלים: תינוקות ננעלו ברכב במהלך קניות לחג – וחולצו במהירות לעיני האב אור יהודה: טבעת נתקעה באצבע של נערה באמצע הלילה – מתנדבים חילצו ללא פגע

יש את כל האישורים: מסיבת הענק תתקיים בחמישי הקרוב בחוות הגמלים

פסטיבל "Revival" פונה לקהל שוחר חופש, אמנות וטבע, ומכיל מגוון רחב של גילאים, החל מ-20 ועד 60 ואף יותר. זהו קהל איכותי ובוגר שמדבר את "שפת האהבה" של המוזיקה ומחפש חיבורים אנושיים וחוויות משותפות. לינק לרכישת כרטיסים בכתבה >>

פסטיבל הקיץ האהוב, "Revival", חוזר לחגוג את החיים והמוזיקה בחוות הגמלים באילת בתאריכים 14-15 באוגוסט 2025. הפסטיבל, בהובלת טל פריטל – הבעלים של חוות הגמלים, מתקיים בהצלחה כבר שנים ומבטיח להיות לא עוד אירוע מוזיקה, אלא חוויה רב-חושית של התחדשות והתעלות, שתשלב את יופיו של הטבע עם חדשנות אמנותית ומוזיקלית – במיוחד אחרי השבעה באוקטובר. על ההפקה אמון אור בוסקילה.

הפסטיבל יתקיים בלב נוף עוצר נשימה של 360 מעלות, המשלב הרים, זריחות ושקיעות קסומים. הלוקיישן, חוות הגמלים באילת, נחשב לאחד המרהיבים בישראל, ומספק את התפאורה המושלמת להתנתקות מהיומיום ולהתחברות לעצמנו ולאחרים. המפיקים שואפים ליצור מרחב קסום בו המשתתפים יוכלו לשכוח את עצמם ולמצוא רגעים בלתי נשכחים של אושר מקודש.

ליינאפ מהטופ העולמי ותפאורה פורצת דרך

כמו בכל שנה, משפחת "Revival" ידועה בהקפדה על כל פרט ופרט, והשנה הליינאפ אינו יוצא דופן. הוא יכלול אמנים מובילים מהארץ והעולם בסצנת הטראנס, ויספק חוויה מוזיקלית צבעונית שתשאיר את הקהל פעור פה. בין השמות המרשימים שיופיעו ניתן למצוא את: Asgard, Bigitam B2B Detune, Crocoloko B2B Yahel, Darwish, Etnica, Invasion B2B Gordon, Juan Verdera, Larceuss, Outsiders, Pantomiman, Pettra (Live Show), Shidapu, ועוד.

לצד המוזיקה, השנה מושם דגש מיוחד על חוויה ויזואלית ותפאורה פורצת דרך. צוות הדקוריישן המקצועי יביא למתחם מיצגי ארט מרהיבים, במות מטורפות, תצוגה חיה לאורך כל הלילה וצילייה פסיכדלית שתכסה את המתחם, לצד הפתעות רבות נוספות.

שיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים הנדרשים

הפסטיבל מתנהל בשיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים הרלוונטיים, כולל משטרה, עירייה, צבא, מד"א וכיבוי אש, וכלל האישורים הדרושים אושרו על מנת להבטיח את שלומם וביטחונם המלא של המבלים.

קהל מגוון ומיוחד

פסטיבל "Revival" פונה לקהל שוחר חופש, אמנות וטבע, ומכיל מגוון רחב של גילאים, החל מ-20 ועד 60 ואף יותר. זהו קהל איכותי ובוגר שמדבר את "שפת האהבה" של המוזיקה ומחפש חיבורים אנושיים וחוויות משותפות.

פסטיבל "Revival" הוא הרבה יותר מסתם מסיבה; זוהי הזדמנות למסע פנימי וחיצוני כאחד, בלב הנוף המדברי המהפנט. הוא מובטח להמשיך את המסורת כפסטיבל שלא בוטל או הועבר מעולם, ולהעניק למשתתפים חוויה מוזיקלית ורוחנית בלתי נשכחת.

לרכישת כרטיס לחצו כאן


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות תרבות, בילוי ופנאי בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אבי טולדו

דילוג לתוכן