מבזקים
בין זיכרון לרגע: תערוכת צילום חדשה נפתחה בגדרה פתח תקווה עולה שלב: אופנה, פסטיבלים וספורט בקיץ בדרך הביתה: בן 80 נפגע מרכב ברמת גן דרמה בארה"ב: טראמפ פונה מאירוע כתבים לאחר ירי לעברו סוף שבוע אלים גם בתל אביב: עוד קטינים נעצרו מודיעין עילית: שריפה בישיבה בליל שבת, נזק כבד תאונה קשה באזור: בן 17 פונה במצב קשה הוד מלכותה, סזאנקה: חוויה אסייאתית מעודנת ומדוייקת בביג פאשן אשדוד עוד אירוע אלימות באשקלון: גבר בן 40 נפצע באורח קשה הסדרי תנועה חדשים בכביש 461: הכניסה לרמת פנקס תיחסם ל-3 חודשים לזכרם: מאות תושבי גבעת שמואל השתתפו במרוץ הלפיד המסורתי אשקלון על הרגליים: כ-3,000 משתתפים במרוץ "אשקלון WINNER נתנאל" זהירות, אוכפים: עיריית אור יהודה מרחיבה את רשימת מוקדי האכיפה המוגברת טרגדיה בנתניה: צעירה כבת 26 נהרגה לאחר שנפלה מגובה פצוע בינוני באירוע אלימות בערד: גבר כבן 45 פונה לסורוקה תושב באר יעקב ושני קטינים נעצרו עם אמצעי לחימה בכניסה לאצטדיון סמי עופר אזעקת "צבע אדום" הופעלה באזור התעשייה הדרומי באשקלון; דובר צה"ל: "מדובר באזעקת שווא" מסוף השבוע: התייקרות קלה של כ-1% במחירי מוצרי החלב שבפיקוח טרגדיה בערד: גופת גבר אותרה בדירה במצב ריקבון מתקדם תאונה עצמית באילת: רכב התנגש בקיר, צעיר פונה במצב בינוני ליוספטל

רשת תמנון מתרחבת: שני סניפים חדשים בירושלים ובאופקים

רשת האופנה ממשיכה להתרחב עם סניף דגל חדש בבירה וסניף ראשון בדרום, כחלק מתנופת פריסה ארצית

רשת האופנה תמנון ממשיכה בתנופת ההתרחבות שלה ופותחת שני סניפים חדשים: סניף דגל חדש במתחם התנופה תלפיות בירושלים, שיהיה הגדול ביותר של הרשת, וסניף ראשון בעיר אופקים במתחם GT סנטר.

הסניף בירושלים משתרע על שטח של כ-1,200 מ"ר ונבנה בהשקעה של כ-4.5 מיליון ש"ח, והוא מציע חוויית קנייה חדשנית ויוקרתית בקונספט עיצובי חדש ובהיר עם תאי הלבשה מרובים, קופות רגילות ואוטומטיות ופריסה מרווחת.

הסניף החדש באופקים, בשטח של כ-400 מ"ר ובהשקעה של כ-1.5 מיליון ש"ח, מביא לדרום את סטנדרט האופנה והמחיר של תמנון, עם חנות נגישה, מעוצבת ונעימה שתשרת את תושבי האזור.

המהלך כולו הוא חלק מאסטרטגיית ההתרחבות של רשת תמנון, הכוללת כיום כ-75 סניפים ברחבי הארץ, עם פתיחה של סניפים חדשים לאחרונה בדיזנגוף סנטר תל אביב, ביג כרמי גת, גלובוס סנטר אשקלון, סירקין פתח תקווה ועוד.
לקראת חגי תשרי, מציגה רשת תמנון קולקציה חגיגית שצולמה באווירה כפרית קסומה בחוות סוסים, ומשלבת בין קלאסיקה אלגנטית לטרנדים הבולטים של העונה. הקולקציה כוללת שמלות במגוון גזרות, חולצות מכופתרות, סטים מחויטים ופריטים קלילים שמתאימים גם לערב החג וגם לבוקר שאחריו. כמו תמיד, תמנון ממשיכה להציע אופנה עדכנית, עונה אחר עונה, במחירים נגישים עם מענה חגיגי גם ליום-יום.

ברוך ריינר, מייסד ובעלים של הרשת, מסר: "אנחנו בעיצומה של תנופת התרחבות במרכז, בצפון ובדרום. הסניפים החדשים בירושלים ובאופקים מבטאים את המחויבות שלנו לצרכן הישראלי: אופנה טובה ונגישה, בכל מקום בארץ בסטנדרטים הגבוהים ביותר".

צילום: מיכל חלבין ועודד פלוטניצקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן