ילד בן 6 נפל ממרפסת בקומה 6 במבנה מגורים ביבנה. משה מור חובש באיחוד הצלה סיפר: "הענקנו לו סיוע ראשוני לאחר שלדברי עוברי אורח נפל מהמרפסת בקומה השישית של המבנה. לאחר מכן הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים כשהוא סובל מפגיעה רב מערכתית וללא הכרה".
הודעת קפלן: ד"ר אורי בלה, מנהל מיון ילדים במרכז הרפואי קפלן, מסר כי בדקות האחרונות הובהל לבית החולים ילד כבן 10 שנפל מקומה 6 ביבנה כשהוא במצב קשה מאוד מסכן חיים מורדם ומונשם, וסובל מחבלה רב מערכתית. הוא מטופל ברגעים אלו ביחידה לטיפול נמרץ, בניהולו של דר׳ אלי שפירו, על ידי צוות רב מערכתי הכולל רופאי ילדים, כירורגים, אורתופדים ומרדימים שנלחמים על חייו.

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









