מבזקים
שברי יירוט פגעו בפתח תקווה וגבעת שמואל: ילדים בין הפצועים אשקלון מתחזקת: הגארד האתלטי אסא וויליאמס מצטרף אור יהודה: קורס מנעולנים חדש פתח דלת למקצוע מבוקש נזקי המלחמה יהפכו להתחדשות: הכנסת אישרה חוק חדש הקשיש שנעדר מירושלים אותר בשטח מיוער אחרי שעות ללא תנועה עד 20% זיכוי: הטבות מס חדשות ליישובים סמוכי עוטף עזה בשורה כלכלית: הכנסת אישרה הטבת מס ליישובים מעורבים מכירת החמץ העירונית חיברה בין מסורת, הנהגה וקהילה ברמלה בשורה לעובדים: אושר סופית מתווה החל"ת למבצע "שאגת הארי" – כל ההקלות תינוק מירושלים בן 3 חודשים פונה במצב אנוש לאחר שלא התעורר ירי על קבלנים בלוד חשף מבצע סמוי נגד פרוטקשן בוקר עצוב: סמ"ר בן כהן מלהבים נפל בקרב בדרום לבנון הלב נשבר: סמ"ר מקסים אנטיס מבת ים נפל בקרב בדרום לבנון הלב נקרע: סרן נועם מדמוני משדרות נפל בקרב בדרום לבנון הותרו לפרסום שמותיהם של שלושה חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם חולון: תינוק ננעל בשגגה ברכב לעיני הוריו, מתנדבי "ידידים" חילצו אותו בשלום תאונה עצמית בקריית גת: שני פצועים פונו לבית החולים אירועים חריגים בלבנון עיריית נתניה מבהירה: ההודעות על "התראה ביטחונית מיוחדת" – פייק ניוז בשורה היסטורית לאשקלון: חוק הטבות המס אושר סופית בכנסת
  • אשדוד

האחים חוזרים למשפחתם: החטופים דוד ואריאל קוניו במרחק חיבוק מאימם

לאחר ימים ארוכים של המתנה וחרדה – ארגון הצלב האדום קיבל לידיו את החטוף דוד קוניו, כחלק מהליך השבת החטופים שנמצאים בידי חמאס מאז ה־7 באוקטובר.
  • אשדוד

על פי הודעת גורמים רשמיים, החטוף דוד קוניו, בן 35 ואריאל קוניו בן 28, תושבי קיבוץ ניר עוז בישראל.

האחים דוד ואריאל נחטפו מקיבוץ ניר עוז כחלק מחטיפת שיא של שמונה מבני משפחת קוניו-אלוני. דוד נחטף עם אשתו שרון קוניו-אלוני ושתי בנותיהן התאומות, אמה ויולי (בנות 3). אריאל נחטף יחד עם בת זוגו, ארבל יהוד.

שרון והתאומות שוחררו בפעימה הראשונה, וכך גם ארבל יהוד. הן נאלצו להיפרד מדוד ומאריאל, שנשארו מאחור. שרון סיפרה כי העדיפה להישאר בשבי עם בעלה, רק לא להיפרד ממנו אל תוך חוסר הוודאות.

דוד ואריאל נותרו שני העוגנים של המשפחה בשבי. המשפחה קיבלה אות חיים עדכני משניהם באמצעות חטופים ששוחררו, והם נאבקו להשבת שני האחים, כשאימם, סילביה קוניו, פנתה לעולם כולו: "אני רוצה שכל העולם ישמע את הצעקה שלי, אני רוצה לחבק ולנשק אותם!".

אשדוד

משפחותיהם של דוד ואריאל המשיכו להיאבק על כל רגע, כשקולם שיקף את החרדה והדרישה הבלתי מתפשרת להחזרת כלל החטופים הביתה באופן מיידי.

דוד ואריאל – אימא שלכם וכל המדינה מחכה לחבק אתכם, ברוכים השבים.

שורדת השבי ארבל יהוד, בת זוגו של שורד השבי אריאל קוניו ביקשה למסור:

״אריאל שלי בבית ואני מוצפת ומתרגשת כל-כך.
מעל לשנתיים שהתקווה לחבק אותו שוב היא שהחזיקה אותי והניעה אותי בכל שנייה ביום.

מרגע שחרורי, הקדשתי את כל כולי, למאבק למען השבת אריאל שלי, להשבתו של דוד ולהשבת כל בני ובת הערובה הביתה.

עכשיו, שאריאל ודוד בבית, אנחנו יכולים להתפנות לריפוי ולשיקום הארוך שלנו יחד כזוג וכמשפחה, להתפנות לשכול ולחוסר של דולב אחי האהוב.

יחד עם זאת, משימתנו טרם הושלמה. אני חרדה לכל מי שנחטף ועדיין לא הושב, ומפצירה בכולנו, לא לאפשר לדלת שנפתחה להיסגר שוב. לא להרפות עד שאחרון החטופים יושב הביתה. אנחנו לא נרפה ולא נעצור עד שזה יקרה. רק כך נוכל להשתקם כחברה וכעם. אנחנו בדרך הנכונה לעשות זאת.

ברצוני להודות לנשיא טראמפ, לשליחו וויטקוף ולממשל האמריקאי, שיצרו מציאות חדשה והצילו עולמות שלמים. תודה לכל מי שעמל ואיפשר את מהלך שחרורם של אריאל ודוד. תודה לכל רבבות האנשים בישראל ומחוץ לה, שנאבקו מעל לשנתיים, להשיב את כל אהובינו, ולא הרימו ידיים לאורך חודשים כואבים, קשים וארוכים מידי. תודה למעגלים שהקיפו ותמכו בי, במשפחתי וקהילתי.

ומעל לכל, תודתי העמוקה ביותר לכל המשפחות ששילמו את המחיר הכבד מכל, ולכל אלו שהקריבו מגופם ומנפשם. אתם הבסיס האיתן של העם שלנו, ומופת לערבות ההדדית שמחוייבת לקיומנו פה. ליבי איתכם. תמיד!
כעת, אני מבקשת מכולם לכבד ולאפשר לנו את פרטיותנו כזוג וכמשפחה. אנחנו זקוקים לשקט, לאויר ולזמן שלנו יחד״.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: באדיבות מטה משפחות החטופים, דובר צה"ל

דילוג לתוכן